Mindenmás

Halálra rémült egy 12 éves szegedi kislány, miután egy férfi követte, majd megfenyegette a 2-es villamoson

Halálra rémült a 12 éves kislány, mert egy férfi követte, majd megfenyegette a szegedi villamoson – számolt be róla a Bors. A lapnak nyilatkozó szegedi édesanya szerint csütörtök délután, a 2-es villamoson a 40 körüli férfi azzal fenyegetőzött, hogy magával viszi a gyermekét, a zaklatót végül – némi dulakodást követően – az utasok és a sofőr szállították le a járatról. A szülők feljelentést tettek a rendőrségen, egyben szemtanúkat keresnek.

NAPOKON KERESZTÜL KÖVETTE A 12 ÉVES LÁNYT, ÁLLÍTÓLAG EL AKARTA RABOLNI

Egy 40 év körüli férfi napokon keresztül követte a 12 éves Bellát, majd amikor a közelébe került, még el is akarta rabolni magával – írta a Bors. Az attrocitás többször is bekövetkezett, a lap szerint az volt a kislány szerencséje, hogy vagy a szülők, vagy a járművezető mindig időben közbe tudott lépni, mielőtt hozzáérhetett volna az elkövető.

A lapnak Bella anyukája, Adrienn nyilatkozott az incidensről és arról, hogy milyen lelki megterheléssel járt gyermekének a férfivel való találkozás.

“Hétfőn még csak követte a lányomat, aki egy osztálytársával tartott hazafele az iskolából. Bella amikor észrevette, azonnal fel is hívott engem. Én szóltam egy környéken élő szülőnek, és akkor a nevelőapuka kiment a lányokhoz, hogy megvárja, amíg felszállnak a trolibuszra. Ekkor eltűnt a férfi”

– mesélte a felzaklatott édesanya.

AZ UTASOK ÉS A SOFŐR PATEROLTÁK LE A 2-ES VILLAMOSRÓL A TÁMADÓT

A kislány sokkos állapotba került a férfival való találkozás után. Az esetet követően két napig hírét sem hallották a zaklatónak, ám csütörtökön ismét előkerült a 40 körüli delikvens, ráadásul pont akkor, amikor Bella otthon felejtette a telefonját. Adrienn azt mesélte, hogy a szülők aznap a villamosig kísérték a lányát, akkor még “tiszta” volt a levegő, a férfit senki sem látta.

“Utazás közben azonban felszállt a járatra a férfi és ott is figyelte a kislányomat. Miután feltűnően pásztázta Bellát, több utas is a védelmére kelt és kérdezték, hogy ismeri-e ezt a figurát. Nekik is elmesélte a hétfőn történteket és ezért a férfi és ő közé álltak, amikor a pasi elindult felé”

– elevenítette fel a történteket a kétségbeesett anyuka, majd hozzátette, ezt követően fenyegette meg a lányát az elkövető.

“Azt hangoztatta a férfi, hogy el akarja vinni magával a lányomat, mert nincsen pénze”

– magyarázta.

Szerencsére azonban az utasok a sofőr segítségével lezavarták a járműről a férfit, aki még dulakodni is kezdett a járaton. Adrienn elmondta, hogy a lánya később sokkos állapotban szállt le, és amikor hazatért, akkor is nagyon ijedt volt még.

SZEMTANÚKAT KERESNEK

Adrienn beszámolt róla, hogy a feljelentést megtették, illetve folyik a kamerafelvételek kutatása a férfiről. Az esettel kapcsolatban szemtanúkat keresnek:

Aki március 23-án délután 16 óra után a szegedi 2-es villamoson utazott az állomás felé, és esetleg jelen volt a férfi zaklatásánál, a szülők azt kérik, hogy jelentkezzen szemtanúként a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőrfőkapitányságon, hogy minél hamarabb elkaphassák a fiatalkorúakat zaklató férfit.

A történtek után a lap felkereste a rendőrséget, mint írták, még nem válaszoltak nekik.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb