MindenmásVideo365

Bolondos időjárás: hol napsütés, hol hópelyhek színesítik a napot Szegeden, délután akár hózáporok is lehetnek

Kacifántos időben van ma részünk, hózáporok sokasága mozog nyugaton és a középső területeken – számolt be az aktuális meteorológiai eseményekről az Időkép. Mint kiderült, az előrejelzések szerint délutánra is hózáporokat jósolnak Szegedre. Olvasóink is jeleztek szerkesztőségünknek, volt, aki délután egy körül már hópelyheket észlelt a Dugonics téren, mindeközben pedig szakad a hó a hattyasi városrészben.

Mórahalom sem úszta meg, Olívia olvasónk küldött egy videót a szomszédból:

@szeged365

Bolondos időjárá, márciuas 28-án… Így szakad a hó Mórahalmon…

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

VIHAROS SZÉL ORSZÁGSZERTE

A tegnaphoz képest már kicsit veszített az erejéből a szél, de továbbra is eléri a viharos fokozatot. Ettől függetlenül ma attól mondható igazán bolondosnak az időjárás (bár még nincsen április elseje), hogy hózáporok sokasága lepte el a Dunántúlt és a középső országrészt. Az oldal arra is felhívta a figyelmet, hogy a radarképen számtalan apró cella mozog délkelet, azaz Szeged irányába.

Láttál valamit, amelyről úgy gondolod, érdekelheti a többi szegedit? Küldd be a vadonatúj Szeged365 applikáción keresztül és nyerj minden pénteken a Nagy Szegedi App-teszten! Töltsd le a Szeged365 alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play áruházból!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb