Sport

Hatalmas élménnyel gazdagodtak a gyerekek – összevont, élményközpontú testnevelés órát tartottak a Szeged-Csanád GA játékosai a Karolinában

A Karolina Általános Iskola és Gimnázium 8. a és c osztályának tartott összevont, élményközpontú testnevelés órát Gajdos Zsolt, Takács János és Papp Áron. A speciális foglalkozáson összesen 52 diák vett részt – írja a Szeged-Csanád Grosics Akadémia a hivatalos honlapján.

Mint kiemelték, a különleges tornaóra egy közös gimnasztikával kezdődött, amelyet kapusuk, Takács János vezényelt le. A bemelegítés után csapatkapitány-helyettes, Gajdos Zsolt prezentált labda nélküli játékos gyakorlatokat, majd ezután különböző sorversenyeken mérhették össze tudásukat a diákok. Természetesen ekkor már a labda is előkerült: a bóják közötti labdavezetés végén a saját nevelésű, utánpótlás válogatott játékosukkal, Papp Áronnal játszhattak össze a fiatalok.

HATALMAS ÉLMÉNNYEL TÁVOZTAK A GYEREKEK

A jó hangulatú foglalkozás végén minden résztvevő diák kapott egy-egy aláírt fotót a játékosokról, illetve közös kép is készült. Olasz Csaba, a Karolina Általános Iskola és Gimnázium testnevelés tanára azt nyilatkozta, hogy régóta fennáll egy együttműködés a Szeged-Csanád Grosics Akadémia és a Karolina Iskola között. “Az intézmény részéről nagyon örültünk, hogy ez a toborzó megvalósult és, hogy a gyerekek találkozhattak egy utánpótlás válogatott játékossal. Egy élményszerű foglalkozáson vehettünk részt közösen. Látva az arcokat, biztos vagyok benne, hogy a gyerekek hatalmas élménnyel távoztak erről az óráról” – tette hozzá. Gajdos Zsolt, a Szeged-Csanád GA csapatkapitány-helyettese szerint fogékonyak voltak a gyerekek, megcsinálták azokat a feladatokat, amiket kitaláltak nekik. “Nagyon örülünk, hogy itt lehettünk, remélem a gyerekek is élvezték, hogy a megszokottól eltérő volt a tesi órájuk.”

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb