Közélet

Botka Lászlóval kezdte a napot Gyurcsány Ferenc Szegeden

Szerdától „nyakába veszi az országot a DK parlamenti frakciója, hogy Szegeden tartsa meg a frakcióülését” – áll a párt keddi Facebook-bejegyzésében. Az érkezés után a pártelnök is posztolt már a közösségi oldalára, az Art Hotelből jelentkezett és mint mondta, Botka Lászlóval kezdi a napot.

Mint megírtuk, a DK parlamenti képviselői szerdán és csütörtökön több Csongrád-Csanád vármegyei településen tartanak lakossági fórumokat. A kitelepülések sorát Varju László kezdte meg ma reggel a csongrádi piacon.

BOTKÁVAL IS TALÁLKOZOTT GYURCSÁNY

Gyurcsány Ferenc pártelnök viszont Botka Lászlóval, Szeged polgármesterével is találkozott, ami azért érdekes, mert hosszú évek óta mosolyszünet van a két politikus között. Az érkezést követő bejelentkezésében a pártelnök azt mondta, hogy “Szeged az a város, amelyet régóta nem tud bevenni a Fidesz, nyilván Botka László teljesítménye van nagyobbrészt emögött. Vele kezdjük a napot”.

Mindeközben Dr. Fodor Antal is posztolt a közösségi oldalára, ahol azt írja, hogy: “a polgármester és az alpolgármesterek Szeged helyzetéről tájékoztatják a DK országgyűlési képviselőit a városházán.” Fotókat is mellékelt a Facebook bejegyzésében:

Gyurcsány egyébként később a szegedi ifjúsági házban tart majd lakossági fórumot.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb