Mindenmás

Balhés volt a búcsú a vármegyénkben: két nő keveredett szóváltásba, majd az egyikük erőszakkal próbálta meg lerángani a másik aranygyűrűjét

Vádat emeltek azzal a nővel szemben, aki a hullámvasút mellett állva próbálta meg erőszakkal elvenni a sértett aranygyűrűjét – áll a Makói Járási Ügyészség csütörtöki közleményében. A tájékoztatás szerint az eset még 2022. október 2-án történt az egyik megyebeli faluban megtartott búcsúban.

Mint írják, a vádirat szerint október 2-án, este 8 óra körül keveredett szóváltásba a tettes egy másik nővel az egyik megyebeli faluban megtartott búcsú hullámvasútja mellett. A vita során a sértett követelte a vádlottól, hogy adja vissza a pénztárcáját és okiratait, melyre a nő közölte, hogy 50 ezer forintért cserébe visszaadja.

ERŐSZAKKAL AKARTA ELVENNI A GYŰRŰT

Mint tovább írják, a sértett ekkor kérte a vádlottat, hogy menjenek el a házához, mivel nincs nála ennyi pénz, melyre válaszul a nő a hullámvasútnak lökte őt és közölte vele, hogy ha nem tud fizetni, akkor adja át a gyűrűjét. Ekkor kezdte el erőszakkal lerángani a sértett gyűrűjét, de csak azért nem járt sikerrel, mert a cselekményt észlelve többen közbeléptek és rendőrt hívtak. A vádlott a helyszínről távozott, a pénztárcát és az iratait a sértetthez dobta. A vádlott bűnösségéről a Makói Járásbíróság dönt majd.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb