Mindenmás

Van valami a levegőben: újabb kamionok ütköztek az M5-ösön, két feszítőhengerrel és feszítővágóval kellett kiszabadítani egy embert

Csütörtökön délelőtt 11 óra körül újabb kamionok ütköztek az M5-ösön, a Lajosmizsénél történt halálos balesetnél kialakult sorban a Hetényi pihenőnél – írja a Kecskemét365. Mint kiemelték, a mentők is már a helyszínre vonultak.

A katasztrófavédelem szerint most három kamion ütközött a 78-as kilométerénél, Kecskemét térségében, a Budapest felé vezető oldalon. Az egyik járműbe egy ember beszorult, akit a műszaki mentést végző kecskeméti hivatásos tűzoltók két feszítőhengerrel és feszítővágóval kiszabadítottak. A mentők is a helyszínen vannak.

TELJES ÚTLEZÁRÁS

Mint tovább kiemelték, az érintett útszakaszon teljes útlezárásra kell számítani. Az Útinform tájékoztatása szerint a rendőrség a 74-es kilométernél, a Kecskemét-észak csomópontban tereli le a forgalmat az 5-ös főútra, a pályára visszatérni Örkénynél lehet.

HALÁLOS BALESET VOLT KORÁBBAN LAJOSMIZSÉNÉL

Csütörtökön délelőtt fél 10 körül két kamion és egy kisbusz ütközött össze az M5-ös autópálya 67-es kilométerénél, a lajosmizsei lehajtó előtt. A rendőrség közleménye szerint az egyik teherautó sofőrje olyan súlyosan megsérült a balesetben, hogy a kiérkező mentőszolgálat munkatársai minden igyekezet ellenére már nem tudták megmenteni az életét, a helyszínen elhunyt.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb