Mindenmás

Most történik: kigyulladt egy Ford Focus az algyői Tisza-hídnál, a teljes utastér lángol, óriási a füst (frissítve)

Lángba borult egy Ford Focus motor -, majd utastere a 47-esen, az algyői Tisza-hídnál – tudtuk meg a Szeged365 helyszínen lévő olvasóitól, értesüléseinket az illetékesek is megerősítették. A helyszínen óriási a füst, a Hódmezővásárhely felé tartó sávot teljesen elzárja a pórul járt autó, de mindkét irányban óriási sor kezd kialakulni.

A helyszínre cikkünk megírásának pillanataiban érkeztek ki a tűzoltók, az óriási füst miatt nagyon rosszak a látási viszonyok, Krisztián, Amanda és Ferenc nevű olvasóink pedig arról számoltak be, hogy mindkét irányban beállt a híd.

Értesüléseink szerint a hatóságok kiérkezésekor senki sem tartózkodott a lángoló autóban, amint bővebb információt kapunk, cikkünk frissülni fog!

Köszönjük szépen az olvasói tudósításokat!

FRISSÍTVE (18:19): FÉLPÁLYÁS AZ ÚTZÁR

Kigyulladt egy személyautó motor- és utastere a 47-es főút 212-es kilométerénél, Algyő térségében – írta a cikkünk megjelenését követően kiadott hivatalos közleményében a katasztrófavédelem. A tűzesethez a szegedi hivatásos és az algyői létesítményi tűzoltók vonultak ki, akik a tüzet három porral oltó berendezéssel és egy vízsugárral oltották el.

Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Láttál valamit, amelyről úgy gondolod, érdekelheti a többi szegedit? Küldd be a vadonatúj Szeged365 applikáción keresztül és nyerj minden pénteken a Nagy Szegedi App-teszten! Töltsd le a Szeged365 alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play áruházból!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb