Mindenmás

Megölte testvérét egy férfi Szegeden tegnap este, majd utána magával is végzett (frissítve) (18+)

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságon emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás ismeretlen tettes ellen. A nyomozók vizsgálják az eset körülményeit.

A rendőrségre 2023. április 2-án, azaz ma kora délután érkezett egy bejelentés, mely szerint előző nap késő este Szegeden egy férfi megölte a vele együtt lakó testvérét, majd magával is végzett – tudtuk meg a rendőrségtől. A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a helyszínre érve megállapították, hogy a bejelentés valós, a lakásban két férfi holttestét találták meg. 

A Csongrád-Csanád vármegyei nyomozók vizsgálják az eset körülményeit.

FRISSÍTVE: A KOSSUTH LAJOS SUGÁRÚTON TÖRTÉNT MEG A TRAGÉDIA

A gyilkosság a Kossuth Lajos sugárút 105. alatti társasházban történt, információink szerint mindkét férfi 40 év körüli volt, az idősebb testvér ölte meg a fiatalabbat. Úgy tudjuk, mindez fojtogatással történt, az utóbbi értesülésünket az ORFK sajtóügyelete egyelőre nem erősítette meg.

A helszínelés jelenleg (18:30) is tart, Erzsébet nevű olvasónk szerint az utolsó lépcsőház bejárata szalaggal lezárva, a rendőrség mellett a mentők és a tűzoltók is kint vannak.

FRISSÍTVE (2.0.): ÚJABB RÉSZLETEK DERÜLTEK KI, ÁLMÁBAN ÖLHETTE MEG AZ ÖCCSÉT A FÉRFI, AKIT MINDENKI HIGGADT EMBERNEK TARTOTT

A cikkünk megjelenését követően felvette velünk a kapcsolatot a két áldozat bátyja, aki a Szeged365 olvasóival osztotta meg elsőként érzéseit. Mint Attila nyilatkozta, senkinek sem kívánja, hogy valaha is átélje azt, ami a családjukkal történt, úgy érzi magát, mintha egy rettenetes hangulatú filmbe keveredett volna.

A gyászoló testvér úgy tudja, az idősebb fivér álmában fojthatta meg a fiatalabbikat, ezt követően még elment a volt feleségéhez, majd visszatért a lakásba és véget vetett a saját életének: felvágta az ereit. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb