Mindenmás

“Nem akarom elhinni, hogy megtörtént” – megszólalt a szegedi testvérgyilkosság áldozatainak bátyja (18+)

Megölte testvérét egy férfi Szegeden szombat este, majd utána magával is végzett – számoltunk be a szörnyű családi tragédiáról tegnap. A cikkünk megjelenését követően felvette velünk a kapcsolatot a két áldozat bátyja, aki a Szeged365 olvasóival osztotta meg elsőként érzéseit. Mint Attila nyilatkozta, senkinek sem kívánja, hogy valaha is átélje azt, ami a családjukkal történt, úgy érzi magát, mintha egy rettenetes hangulatú filmbe keveredett volna.

EGYÜTT NŐTTEK FEL A KOSSUTH LAJOS SUGÁRÚTI LAKÁSBAN

Mint a Szegeden született, jelenleg egy környékbeli településen élő fiatalember elmondta, a gyilkosság abban a Kossuth Lajos sugárúti lakásban történt, ahol a testvéreivel (összesen öten voltak) felnőttek. Édesanyjuk még évekkel ezelőtt ment el, ezt követően a 37 éves áldozat és a 40 éves bátyja az édesapjukkal éltek a társasházi lakásban. Miután az idős férfi (aki a nekünk nyilatkozó féltestvér nevelőapja volt) novemberben elhunyt, a két fiatalember ketten maradt a lakásban, a kapcsolatuk valószínűleg a hagyatéki viták miatt romolhatott meg.

ÁLMÁBAN VÉGEZHETETT AZ ÖCCSÉVEL

“Nyugodt, jámbor ember volt a nagyobbik öcsém” – mesélte Attila, aki nem is a rendőrségtől, hanem egy barátjától értesült a szörnyű tragédiáról, miután az illető a sajtóban olvasta, mi történt. Mint mondta, agresszivitásnak soha, semmi jelét nem mutatta a 40 éves férfi, a két fél közül inkább a fiatalabb volt kicsit temperamentumosabb karakter.

A gyászoló testvér úgy tudja, az idősebb fivér álmában fojthatta meg a fiatalabbikat, ezt követően még elment a volt feleségéhez, majd visszatért a lakásba és véget vetett a saját életének: felvágta az ereit.

A rendezett, példás családi életet élő Attila rendkívül szomorú hangulatban volt, amikor felhívtuk, mint nyilatkozta, egyszerűen nem tudja elhinni, hogy megtörtént a szörnyűség, úgy érzi magát, mintha egy baljós hangulatú film egyik szereplőjévé vált volna. Beszélgetésünk előtt nem sokkal szóltak neki a rendőrök, hogy el kellene mennie a helyszínre, elmondása szerint fogalma sincs, hogy fog tudni belépni gyermekkori otthonába a történtek után.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb