Szegedi Arcok

“Engem a Jóisten a tenyerén hordoz, csak néha tapsol” – szegedi vállalkozóval zárult a Cápák Között ötödik évada

Véget ért a Cápák között című üzleti showműsor ötödik évada, amiben több mint 70 vállalkozó pitch-elt a befektetőknek, ők összesen több mint 5 milliárd forintnyi befektetési igénnyel érkeztek, és idén 594 millió forint befektetési ajánlatot kaptak is a Cápáktól – számolt be róla az RTL Klub. Minden adásban legalább egy ajánlat hangzott el, az egész évadban 22 alkalommal végződött az üzleti tárgyalás kézfogással, és 6 alkalommal a Cápákat dobták vissza a vízbe Kishalak. Az utolsó felvonásra egy szegedi vállalkozó érkezett a stúdióba, aki a férfiak két kedvenc elfoglaltságát ötvözte a G-Shot nevű termékében:

inni és lőni.

A motivációs trénerként is dolgozó szegedi Németh Gábor olyan speciális üvegpoharakat gyárt cégével, amelyekbe belefúródott vagy amelyeken éppen átsuhan egy pisztolylövedék. Mint pitch-ében Gábor elmondta, az igényes férfiak G-pontját célozzák meg (ennél a mondatnál érdekes arcokat vágtak a Cápák), mivel mindenki szereti a jó italokat és a fegyvereket.

A vállalkozó 18 millió forintot kért jövőbeli, külföldi terjeszkedésre, amiért cserébe 15 százalékot ajánlott fel cégéből. Befektetőre végül nem talált, de Balogh Levente megjegyezte, hogy Gábor nagyon jó menedzser alkat.

“Engem a Jóisten a tenyerén hordoz… csak néha tapsol”

– lőtte el az évad egyik legerősebb aranyköpését a szegedi, aki arról is beszélt, évek óta építi extravagáns ajándéktárgyakkal foglalkozó cégét, azonban ennek súlyos ára volt, többek között a párkapcsolata is ráment.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb