Mindenmás

Legyen különleges a Húsvét Nálad is, mutatjuk hol vár Szegeden az Ízek Birodalma!

Veszelinov Marica álmának valóra válása kezdetén is ott voltunk, és most, hogy itt a jó idő ismét kedvet kaptunk immár a friss szegedi levegőn átélni egy igazi gasztro-csodát. Olyan sajtokat, pezsgőket és húsokat kóstoltunk az Ízek Birodalmában, amiknek már a puszta gondolatától sem marad száj szárazon, ezt a garantáljuk! Húsvét előtt kihagyhatatlan!

Hamarosan itt a húsvét, amikor a kölnis fiúk körében a piros tojás és kalács mellett tuti befutó a házi sonka, amikből a kínálat egészen hihetetlen Maricáéknál, és mondanunk sem kell, hogy mindegyik ízfokozó-, és tartósítószer nélkül készül. Előrendeléseket már felvesznek, szóval érdemes sietni. Mutatjuk, hogyan biztosíthatod a legfinomabb falatokat az ünnepekre.

LÉGY RÉSZESE EGY ÍZIG-VÉRIG SZEGEDI KÖZÖSSÉGNEK

A bajnok úszónő és kitűnő csapata nem titkolt célja egy igazán összetartó szegedi közösség építése, aminek most ti, Szeged365 Family is részesei lehettek. Hamarosan indulnak üzleti ebédek is: foglalj időpontot, hogy feldobd a meetingeket és megbeszéléseket, hiszen ilyen kitűnő környezetben a legkomolyabb tárgyalások is biztosan pozitív kimenetelűek lesznek.

SZEGEDRE ÉRKEZNEK A LIMITÁLT PEZSGŐK KORONÁZATLAN KIRÁLYAI ÉS KIRÁLYNŐI

Jönnek a tematikus programok az Ízek Birodalmába, lesz itt egész napos bruncholás és champagne-ozás, hiszen ahogyan a Szeged365 kamerái előtt bejelentett exkluzív programról megtudhattuk: Szegeden kerül bemutatásra a Törley Pezsgőpincészet legújabb Hungária Extra Dry limitált pezsgője. Találkozzunk április 29-én a Ízek Birodalmában, Újszegeden a Petri Gábor utca 5. szám alatt.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb