Mindenmás

Ilyet még nem láttál: két konyhával kedveskedik a szegedieknek a Napfény Műterem!

A Napfény Műterem a szegedi belváros szívében elképesztően népszerű: az exkluzív rendezvénytermében egymást érik a kulturális események, itt járt Csuja Imre, Bezerédi Zoltán, sőt Borovics Tamás, a Legszegedibb Művész 2022-es díj nyertese is teltház előtt lépett fel. A programok áprilisban is folytatódnak, folyamatosan egyre többen érkeznek így a tulajdonostól megtudtuk: már két konyhával üzemelnek!

Bevalljuk Nektek őszintén nem tudunk róla, hogy lenne olyan étterem Szegeden ahol két konyhával is pörögnek azért, hogy még gyorsabban fenséges ételek kerüljenek az asztalokra. Az exkluzív rendezvényterem miatt sokkal többen élvezik a Napfény Műterem csodás szolgáltatásait.

A konyhában már több alkalommal is jártunk, beugrottunk az előadásokra is, sőt több alkalommal meg is hívtunk egy-egy szerencsés Szeged365 Family tagot másodmagával egy fenséges vacsorára.

Úgy gondoltuk a saját szemünkkel kell meggyőződnünk arról hogyan működik egy étterem két konyhával. Volt munka rendesen, hiszen most is sokan voltak a Napfény Műteremben, ahol mind a két konyhába bekukucskáltunk…meló közben mutatjuk mit láttunk:

ÁPRILISBAN IS MAXIMÁLISAN PÖRÖG A RENDEZVÉNYTEREM

A Napfény Műterem a kultúrát kedvelő szegediek kedvencévé is vált: amikor a Szegedi Nemzeti Színház a rezsidémon miatt be kellett zárjon, a Napfény Műterem exkluzív rendezvényterme adott otthont a különböző eseményeknek: Borovics Tamás teltházas Faludy -estjei után a Szegedi Nemzeti Színház színészei tartottak ugyancsak teltházas kabaréesteket, de itt járt Csuja Imre és Bezerédi Zoltán művészek is. Ebben a hónapban Szolnoki Péter különleges estjére már elfogytak a jegyek, de Bezerédi Zoltán ráadás előadására még vannak vacsorahelyek. Sőt Sipos Péter az Irigy Hónaljmirigy frontembere is érkezik Szegedre, egy különleges esttel készült: Körmendi Péter tanár úrral együtt a Szenes Iván dalokon túl a magyar nosztalgia fantasztikus dalait élvezhetik a vacsoravendégek.

Legutóbb Csuja Imre művészúrral beszélgettünk az előadása után. Érdemes megnézni, ha még nem láttad, olvastad:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb