Kikapcs

Csuja Imre művész úr exkluzív interjút adott a Szeged365-nek! Beszélgettünk Szegedről, versekről és a következő szegedi előadásról is

Csuja Imre művész úrról szerintem még a Marson is tudják, hogy Ő Csoki, és azonnal eszünkbe jut az ikonikus mondat: “Ízirájder öcsém! Kevesebben tudják, hogy 5 éves kora óta versekkel éri el a katarzist az embereknél! Előadói estjeit az ország minden pontján imádják, a színházi darabok mellett pedig minden nyáron TV sorozatokat forgat. Ismerd meg Csuja Imrét, aki rendkívül közvetlenül beszélgetett velünk Szegedről, előadásokról és az örök szerelemről, a versekről.

A Szeged365 exkluzív interjút készített szerda este Csuja Imrével, ahol a művész úr azt is elárulta: legközelebb május 12-én, a Szegedi Borfesztivál első napján érkezik újra a városunkba, egy különleges ráadás előadással. 

A rezsidémon miatt bezárt a Szegedi Nemzeti Színház, ekkor a Széchenyi téren található Napfény Műterem megnyitotta exkluzív rendezvénytermét. Az ikonikus épületben egymást érték a teltházas kulturális vacsora estek, a szegediek szó szerint éhezték a kultúrát, és elkapkodták a jegyeket. Jó hír: folytatódnak a teltházas előadások, nézd meg mire tudsz még foglalni asztalt, KATT IDE!

Ahogyan korábban írtuk, a napfény Műterem exkluzív rendezvénytermében már idén második alkalommal igazi katarzis bombát dobott Csuja Imre. A művész úr esténként falusi házukban a nagymamájától tanult verseket, meséket, a család és a szomszédok nagy nyilvánossága előtt elmondhatta. Hamar megtanulta, milyen az, kiállni és mondani! A vers, a versről való gondolkodás később színészi pályáján is végigkísérte, erről is kérdeztük, és rendkívül nyílt szívvel mesélte el a történetét Csuja Imre.

Önálló estjének egyik ihletője, az utcán, tanyán, gyárban, üzletben-szóval bárhol lehet verset mondani élménye, a másik pedig a versről való beszélgetés. Csuja Imre művész úrtól azt is megtudtuk, hogy mikor járt életében először Szegeden. Minden kiderül az exkluzív beszélgetésből, nézd meg itt:

Előző cikkünk a témában:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb