Mindenmás

Indul a hét: a tram-trainnel csattant össze egy autós a Vadász utcánál (frissítve)

Hétfő délelőtt a szegedi vasútállomásról 10:47-kor elindult vasútvillamos Szegeden, a Vadász utcánál egy autóval ütközött össze. A helyszínelést követően várhatóan 30 perces késéssel közlekedik tovább a vasútvillamos Hódmezővásárhely felé, a többi délelőtti járatnál is 10-15 perces késésre kell számítani – írja a Mávinform.

Az SZKT azt is közölte, hogy a Szeged Plaza/Rókus vá. és Anna-kút között pótlóbuszok közlekednek. A 2-es vonalon Európa liget és Szeged Plaza között visszafordítják a forgalmat. Előreláthatólag 5-15 perces vonali késések várhatóak a 2-es villamosvonalon, valamint az 1-es jelzésű vasútvillamoson. A rendőrség tájékoztatása szerint a balesetben senki nem sérült meg. Kérik az arra közlekedők fokozott figyelmét és türelmét.

FRISSÍTVE: CSAK RÓKUSIG MENNEK A VASÚTVILLAMOSOK

A Mávinform azt írja, hogy a Hódmezővásárhely vasútállomástól 11 órakor Szegedre elindult vasútvillamos (33039) csak Szeged, Rókus vasútállomásig közlekedik, a Szeged vasútállomástól 11:17-kor induló vasútvillamos (33038) csak Szeged, Rókus vasútállomástól közlekedik.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb