Mindenmás

A Szeged365 Family folyamatosan küldi nekünk mindenről és mindenkiről az infókat: most például nincs víz Szeged Felsővárosban…

A Szeged365 APP fejlesztésünket azért kezdtük el, hogy még jobban tudjuk segíteni a Szeged365 Family tagokat, Titeket abban, hogy a lehető legtöbb információt tudjátok meg Szegedről. Nem titkolt célunk az a TRUE PHOTO alkalmazáson belüli alkalmazással pedig az, hogy a lehető legtöbb alkalommal tudjunk segíteni nektek, ha éppen valami gond támad Szegeden. Most éppen víz nincs: Sándor írt nekünk.

Pontosan ezt az üzenetet kaptuk: “Tiszteletem. Abban az ügyben szeretném a segítségét kérni,hogy 2023.03.24 ét követően minden este kb 19:00 órától nincs illetve gyenge víznyomással érkezik a meleg víz ami nem is igazán meleg. Esténként a fürdés hellyett a telefonálással töltjűk az időnket mert a Szetáv a vízműre mutogat,a vízmű a szetávra. De nekünk melegvizünk attól továbbra sincs. Ez érinti a Felső Tisza-part 26-30 ig Pille utca, Molnárutca ,Erdő utcai részt.Ja most jelen pillanatban sincs meleg víz….

Bevallom őszintén több ismerősünk, olvasónk is van ezekben a panel társasházakban, így körbekérdeztük a szegedi paneltársasházakban élő polgárokat, hogy ki mit tapasztal. Éva is megerősítette a hírt: “Pár napja nincs sem nyomás sem meleg víz. Ebben a nagyon hidegben ez most nem volt jó nekünk, de a nagyobb baj azt sem tudjuk mikor áll helyre!”

Természetesen azonnal utánajártunk az illetékeseknél is, pontosan azt a kérdést tettük fel, hogy tudják-e, mi okozhatja a problémát, illetve orvosolja-e azt a Szegedi Vízmű? Erre egy mondatban válaszolt a Szegedi Vízmű Zrt.: “Társaságunk dolgozik a műszaki probléma kivizsgálásán és elhárításán.”

Természetesen amint kapunk információt arról, hogy mi okozza a hibát, illetve hogy mikor lesz újra megfelelő a szolgáltatás a panel társasházakban élő szegedieknek, azonnal megírjuk.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb