Szegedi Arcok

Hulk begőzölt: egy táblával kevesebb lett a Fő fasoron Újszegeden

Nem először és valószínűleg nem is utoljára történt meg az eset: derékba tört egy közlekedési tábla a Fő fasor 100-as szám előtt Újszegeden. Cikkünk főszereplője valószínűleg nem a tegnapi erős szél áldozata lett, és szegény még most is az úttesten hever. A balesetveszélyes helyzetre egyébként az Újszeged az én otthonom nevű Facebook csoportba hívták fel a figyelmet.

A kommentek között sokan írták, hogy sajnos nem ez volt az első eset, hogy valaki(k) egyszerűen ledózerolták ezt a szegény táblát. Az egyik hozzászóló szerint olyan is volt, aki véletlenül ráhajtott az első alkalommal, a malőrt pedig az abroncs bánta. Tehát: vezessetek óvatosan, ha arra jártok, reméljük mielőbb pótolják a pórul járt táblát Újszegeden!

Az újszegedi eset sem egyedi városunkban, tavaly az Etelka sori körforgalom táblái játszottak Michael Jackson imitátort egy kamionosnak köszönhetően…

…majd az információs tábla adta meg magát az Oskola utcában:

Láttál valamit, amelyről úgy gondolod, érdekelheti a többi szegedit? Küldd be a vadonatúj Szeged365 applikáción keresztül és nyerj minden pénteken a Nagy Szegedi App-teszten! Töltsd le a Szeged365 alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play áruházból!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb