Közélet

Magatehetetlen idős férfi életét mentették meg a makói rendőrök és a mentők

Magatehetetlen idős férfi életét mentették meg a makói rendőrök és a mentők – olvasható a rendőrség hivatalos honlapján. Mint kiderült, az eset tegnap délután történt és a stroke-ot kapott férfira a földön találtak rá a kivonuló egységek.

A beszámoló szerint a rendőrségre 2023. április 4-én délután érkezett segélyhívás egy nőtől, hogy néhány órája nem éri el telefonon idős apósát, aki egyedül él Makón. A bejelentő elmondta, hogy ők külföldön élnek és minden nap telefonon tartják a kapcsolatot idős rokonukkal, azonban most nem veszi fel a telefont és aggódnak érte.

A FÖLDÖN FEKVE TALÁLTÁK MEG

Mint tovább kiemelték, a makói rendőrök ezek után nem tétlenkedtek, azonnal a megadott helyszínre siettek, ahol az ingatlanba bemászva a földön fekve megtalálták a férfit, aki elmondta, hogy több órája nem bír megmozdulni és zsibbad a jobb oldala. Az egyenruhások betakarták és értesítették a mentőket. A mentőszolgálat munkatársai megállapították, hogy a bejelentő apósa stroke-ot kapott, őt azonnal kórházba szállították. A kivonuló egységeknek köszönheti a férfi az életét.

Ez nem az első bravúros életmentése volt a makóiaknak:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb