Szegedi Arcok

Luxus, elegancia és letisztultság, avagy így lett a Bartók tér a szegedi Monte Carlo – a Boutique Optique-Prágai a Francia Cartier márka hivatalos forgalmazója lett

Monte Carlo beköltözött a Bartók térre. Pontosabban a Boutique Optique-Prágaihoz, amely hosszas tárgyalásokat és előkészületeket követően hivatalos autorizált Cartier partnerüzlet lett. Ahogy Prágai András Milivoj a vállalkozás vezetője elárulta, ez azt jelenti, hogy a Boutique Optique belépett a közé az eddig mindösszesen három magyarországi cég közé, ahol elérhető a francia luxusmárka. Sőt, be is futottak már hozzájuk a gyönyörű, egyedi szemüveg alkotások, melyeket visszatérő vásárlóik szombaton elsőként, az üzlet exkluzív Styling Day keretében tekinthettek meg és próbálhattak fel. 

ELEGÁNS SMINKEK ÉS TRENDI KALAPOK EMELTÉK A SZEMÜVEGEK FÉNYÉT

A Prágai család életében ez volt már a hetedik, testvérüzlete, a Boutique Optique nyitása óta pedig ez volt a második Styling Day. A zártkörű rendezvényenméltó módon mutatkozott be a szegedi közönségnek a Cartier márka, ugyanis az exkluzív szemüveg és napszemüveg darabok mellett a hölgyeket Sepsik Kinga sminkes varázsolta még szebbé, sőt, a tökéletes összképhez nem hiányozhattak Dr. Jeszenszky Diána kalapjai sem. Így szinte minden résztvevő a kifutón érezhette magát, miközben a felpróbált kiegészítőkkel végighaladtak a tükör előtt. „Szeretnénk ennek hagyományt teremteni, egy olyan társadalmi eseményt létrehozni, ahol a vásárlóink nézelődhetnek, beszélgethetnek, megismerkedhetnek egymással” – mondta el Prágai András.

A CARTIER KÉT UTAZÓ KOLLEKCIÓJÁNAK EGYIKE MUTATKOZHATOTT BE SZEGEDEN

A szombati eseményen természetesen a Cartier kapta a főszerepet. András abba is beavatott bennünket, hogy Európában kettő utazó kollekciója van a francia márkának, melynek egyike most szegedi üzletükbe érkezett. Az öt bőröndnyi áru elöző nap Szlovákiából jött, s csak ezen a napon mutatkozott be testközelben az érdeklődőknek, majd szombat este ment is tovább.

CARTIER = LUXUS, ELEGANCIA, LETISZTULTSÁG

De, miben is rejlik a Cartier különlegessége? Mint Prágai Andrástól megtudtuk, minden keret a Cartierre jellemző nagy műgonddal, kézzel készül és egy szemüveg átlagos elkészítési ideje, két teljes nap. A szemüvegek kialakítása különböző egzotikus fakiegészítőket, vagy éppen a vízibivaly, illetve a kanadai marha szarujából készült részleteket rejt. Természetesen nem hiányozhat e különleges darabokról a Cartier „C”, vagy dupla „CC” betűs védjegye sem, ahogy a párduc és a cég órakészítő nagy múltjára utaló csavarok is feltűnnek egy-egy kereten. Speciális készítési technikájának köszönhetően mindegyik Cartier szemüveg időtálló, mondhatni örök darab, mert nem lakozzák, hanem elektromos folyamatokkal visznek fel az amúgy is értékes alap fémre, két nemesfém bevonatot, a luxus, az elegancia és az egyszerű letisztultság tökéletes harmóniáját így sugározza.

„A BARTÓK TÉR A SZEGEDI MONTE CARLO”

„Szívünknek nagyon nagy vágya volt ez a partnerség, ezzel ráraktuk a pontot az i-re. Így már elmondhatjuk, hogy alfától az omegáig a portfóliónkban minden benne van. Tényleg ez a csúcsok csúcsa, s most már mondhatjuk, hogy a Bartók tér a szegedi Monte Carlo, s várunk ide mindenkit nagyon nagy szeretettel” – zárta gondolatait az ügyvezető.

Magyar Andor kollégánk videóján Te is meglesheted a Cartier szemüvegeket, s abba is bepillanthatsz, hogyan telt a második Styling Day a Boutique Optique-ban.

Ha pedig nemcsak a képernyőn keresztül szeretnéd megcsodálni a Cartier szemüvegeket, hanem szeretnéd felpróbálni őket, vagy az elsők között lecsapni egyre, látogass el a Boutique Optique – Prágaihoz!

  • Cím: 6722 Szeged, Bartók tér 5
  • Telefonszám: (30) 303 8286
  • Weboldal: butikoptika.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb