Mindenmás

Napi trash: megunta a részeg gyaloglást, gondolta, lop egy autót, de 200 méter alatt rommá törte

Alaposan beütött a party-napalm a Bács-Kiskun vármegyei Tiszakécskén, ahol egy részeg fickó 200 méternyi furikázás után összetört egy általa meglovasított autót, de legalább a település áremellátását is hazavágta: a kocsival kidöntött egy villanyoszlopot, a város pedig másfél órára sötétségbe borult. A sztorit a Kecskemét365 hozta le, mint írták, a részeg fickó (természetesen) jogosítvánnyal sem rendelkezett és persze be sem volt kötve, bár az utóbbi már-már kötelező tételnek tűnt az első kettő után.

Még 2022. december 30-án reggel kapott szomszédjától egy telefonhívást az a kocsitulajdonos, akinek előtte hajnalban ellopták az autóját, majd kétszáz méter alatt össze is törték. Nem csak a tulajdonos járt rosszul, hanem Tiszakécske is, hiszen a kidöntött villanyoszlopnak köszönhetően másfél órás áramkimaradás volt a településen.

MEGUNTA A RÉSZEG GYALOGLÁST, INKÁBB LOPOTT MAGÁNAK EGY KOCSIT

A tolvaj hajnalban tartott hazafelé egy átmulatott éjszaka után, de út közben megunta a gyaloglást, talált egy nyitott autót, majd úgy gondolta, hazamegye vele – tudta meg a Kecskemét365 a rendőrségtől. Mint utólag kiderült, nem volt jó ötlet, ugyanis az illető alig 200 métert tudott megtenni a járművel, utána elvesztett uralmát az autó felett, majd egy villanyoszlopnak csapódott. A kidőlt villanyoszlop miatt Tiszakécske nagy részén áramkimaradás is volt.

RÉSZEG VOLT, NEM VOLT JOGSIJA ÉS BE SEM VOLT KÖTVE

A delikvens rendesen megadta a módját,

  • alkoholt fogyasztott,
  • vezetői engedéllyel sem rendelkezett,
  • és a biztonsági övet sem használta,

így ellene – a büntetőeljáráson túlmenően – szabálysértési és közigazgatási eljárás indult. A Kecskeméti Járásbíróság – az ügyészség indítványa alapján – a férfit letartóztatta.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb