Szegedi Arcok

Szemüveg, 50% kedvezménnyel? Sima ügy, ma 5 éves az újszegedi STAR Optika, akiknél megkergültek az árak

…és az utóbbi félmondatot nem úgy értettük, ahogy manapság szokás: nem arról van szó, hogy “elszálltak” volna a Szeged Novában működő optika árai, hanem pont fordítva: lefelé száguldanak, de valami egészen őrületes, rendhagyó módon.

A KOCKA EL VAN VETVE

A születésnapjuk alkalmából minden komplett szemüveget készíttető vásárló kap egy dobókockát, amelynek minden egyes oldalán egy-egy kedvezmény virít:

  • 15%,
  • 25%,
  • 30%,
  • 35%,
  • 50%.

Magyarán, ahol megáll a kocka, az a kedvezmény illeti meg az érintett vásárlót. A szerencsét hozó eszköznek van egy hatodik oldala is, erre az “élményautózás” felirat került fel:

ha úgy áll meg a kocka, hogy ez néz felfelé, egy oldtimeres kocsikázást kapsz ajándékba a szemüveged, lencséd mellé, melyet a hónap utolsó hétvégéjén használhatsz fel.

Irány a NOVA, felmész a mozgólépcsőn (vagy belépsz a főbejáraton), menj egyenesen a falig, majd egy kicsit jobbra és már ott is vagy a STAR Optikában!

SORBAN JÖNNEK A NAGY DURRANÁSOK ÁPRILISBAN

A fent említett rendhagyó nyereményjáték már el is indult, sőt, egészen április 30-ig mindenkire érvényes, aki Újszeged egyetlen optikájában készíttet komplett szemüveget.

Mielőtt valaki megkérdezné: a kocka nincs megbuherálva, mi már voltunk, ki is próbáltuk, egy 30-ast sikerült egyébként dobnunk, ami azért nem rossz (persze, az 50 vagy az oldtimeres városnézés még jobb).

Mint Horváth Réka alapítótól megtudtuk, a kockás őrület mellett április második felében egy világújdonságnak számító optikai-diagnosztikai eszköz is érkezik hozzájuk, amely egyedülálló az országban, segítségével pedig minden eddiginél precízebben lehet belőni, kinek, milyen dioptriára van szüksége.

A sok-sok meglepetés mellé pedig érkeznek az Oakley, a Tom Ford, a David Beckham, a Tommy Hilfiger, vagy a Swarovski 2023-as tavaszi kollekciói, amelyek már egytől-egyig elérhetőek a Szeged Novában működő látszerészetben.

GYEREKKORI ÁLOM, 80-AS ÉVEKBELI IDŐUTAZÁSSAL MEGFŰSZEREZVE

Pont ma 5 éves Újszeged egyetlen optikája, amelynek alapítójával, a vállalkozása mellett full time anyukaként is helytálló Horváth Rékával legutóbb pont arról beszélgettünk,

  • milyen érzés nőként helytállni a főként férfiakat által uralt üzleti világban,
  • hogyan lesz gyerekkori álomból valóság,
  • és arról is, hogyan kerül be egy mainstream márkákkal foglalkozó szemüveg-szalonba több tucatnyi olyan darab, amelyek a 80-as évek akcióhőseit idézik.

Íme a születésnapi STAR Optika-sztori, sok-sok szegediséggel, egyenesen a Nova üzletsoráról:

DOBNÁL MAGADNAK EGY ÜTŐS KEDVEZMÉNYT? MUTATJUK, HOL GURUL A KOCKA!

A STAR Optikát az alábbi helyen találod,

  • Szeged, Szőregi út 80.
  • NOVA Áruház
  • Telefon: +3662 /744-239

Hétfőtől szombatig 9-től 18-ig, vasárnap 9-től 16-ig tartanak nyitva.

Boldog születésnapot, STAR Optika!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb