MindenmásVideo365

Bunyó karácsonyig, vagyis húsvétig: balhéba fulladt a szórakozás a Kárász utcán (videóval)

Elszabadultak az indulatok csütörtökök éjjel a Kárász utcán, egymásnak esett egy csapat fiatal. Az esetről Dani olvasónk számolt be szerkesztőségünknek, aki egy videót is küldött a kitört balhéról. A helyszín az egyik belvárosi vendéglátóegység előtti utcarész, a főszereplő pedig egy csapat fiatal, akik:

  • előbb dulakodásba kezdenek, ami miatt a földre kerül egy lány,
  • közben ketten egymásnak ugranak, akik az eső áztatta földön fetrengenek tovább,
  • a történet végül még egy kis lökdösődéssel folytatódik, mindez éjszaka, a Kárász utcán.

Hogy a fiatalok miért ugrottak egymásnak, egyelőre talány, de az esettel kapcsolatban természetesen megkerestük a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságot is. Mint szerkesztőségünknek válaszlevelükben írták, a Szegedi Rendőrkapitányságon garázdaság miatt indult büntetőeljárás. A videót a Youtube csatornánkon, short-videóként ITT tudod megnézni. Ezer köszi érte Daninak!

FRISSÍTVE: MEGSZÓLALT AZ EGYIK RÉSZTVEVŐ

Cikkünk megjelenését követően megszólalt az egyik résztvevő, Alex. Elmondása szerint szeretné tisztázni a kialakult helyzetet, mert ők csak egy hölgyet védelmeztek, azért keveredtek bele a balhéba. Mint mondta, a szemük előtt hasba rúgtak egy lányt, amit nem hagyhattak szó nélkül.

Láttál valamit, amelyről úgy gondolod, érdekelheti a többi szegedit? Küldd be a vadonatúj Szeged365 applikáción keresztül és nyerj minden pénteken a Nagy Szegedi App-teszten! Töltsd le a Szeged365 alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play áruházból!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb