Mindenmás

“Mi csak a hölgyeket védtük” – árulta el Alex a Szeged365-nek!

A Kárász utcán tegnap bunyó volt, amit videóban is megmutattunk Nektek. Most felhívott bennünket az egyik résztvevő, aki szerette volna tisztázni a helyzetet.

A megjelent cikkünkben látható egy videó is, miközben a földön fekve is verekednek fiatalok a Kárász utca közepén. Itt tudod megnézni a videót és elolvasni a cikket:

Az egyik résztvevő Alex pedig ránk csörgött, mert elmondása szerint szeretné tisztázni a kialakult helyzetet. Elmondása szerint csak egy hölgyet védelmeztek, azért keveredtek bele, mert a szemük előtt hasba rúgtak egy hölgyet, amit nem hagytak szó nélkül.

“A lányok érdekeit próbáltuk segíteni, aztán az alkohol mennyiséget amit fogyasztott a nekünk ugró társaság az sok volt és kötekedésnek vették…” Ezt már levélben kaptuk. Hölgyeket nem bántunk, mert az bizony nem Szegedhez, nem szegedi polgárokhoz méltó.

Láttál valamit, amelyről úgy gondolod, érdekelheti a többi szegedit? Küldd be a vadonatúj Szeged365 applikáción keresztül és nyerj minden pénteken a Nagy Szegedi App-teszten! Töltsd le a Szeged365 alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play áruházból!

Ezt a cikkünket már olvastad?

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb