Mindenmás

Két személygépkocsi ütközött Csongrád és Szentes között, teljes útlezárás van a helyszínen

Hétfőn délután háromnegyed egy környékén két személygépkocsi ütközött össze Csongrád és Szentes között, a 451-es főúton, a Tisza-híd után nem sokkal – tudtuk meg a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztályától.

Szabó Szilvia elmondta, a helyszínen teljes útlezárás van érvényben. Közlekedjetek óvatosan, és aki teheti, az kerülje el az adott útszakaszt.

NAGYOBB A FORGALOM AZ ÜNNEPEK MIATT

A húsvéti ünnepek alatt az ország területén jelentős forgalomnövekedésre kell számítani, ezért kéri a rendőrség, hogy mindenki óvatosan vezessen, és indulás előtt tájékozódjanak az autósok az aktuális forgalmi helyzetről, az esetleges útlezárásokról. Aki ittasan járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti!

A húsvéti ünnepek alatt az európai iskolai szünetek, valamint a szabadságukra hazatérő vendégmunkások miatt jelentős tranzitforgalom – megnövekedett várakozási idő – várható a határátkelőhelyeken is. Indulás előtt győződjenek meg arról, hogy a határátlépéshez szükséges, érvényes személyi- és járműokmányokkal rendelkeznek-e! A rendőrség kéri, hogy az autópálya-határátkelőhelyeket személyautóval fokozott óvatossággal közelítsék meg az utazók, hiszen az M5-ös és az M43-as autópályákon erős forgalom alakulhat ki, ezért kellő körültekintés szükséges.

Láttál valamit, amelyről úgy gondolod, érdekelheti a többi szegedit? Küldd be a vadonatúj Szeged365 applikáción keresztül és nyerj minden pénteken a Nagy Szegedi App teszten! Töltsd le a Szeged365 alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play áruházból!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb