Mindenmás

Szülinapi nyereményjáték a Zöldlevelecskében! Négy hét – négy bicikli!

Hihetetlen belegondolni, hogy már 5 éve Szeged gyönyörű belvárosában a Zöldlevelecske salátaműhelyben találkozhatunk minden nap. Itt az idő, hogy az egész áprilist ünnepeljük együtt a Zöldlevelecskével, mutatjuk milyen egyszerű is részt venni a szülinap játékukon.

Legutóbb éppen arról írtunk, hogy mennyire jó, hogy nem csak testileg töltődünk fel egészséggel a Zöldlevelecskében, de a lelkünket is megajándékozzák egy-egy idézettel. Itt olvasd el a cikket, ha még nem tetted:

4 HÉTEN KERESZTÜL 4 BICIKLIT SORSOLNAK KI

Most újabb jó hírrel szolgálhatunk: a Zöldlevelecske velünk szegediekkel együtt ünnepeli a születésnapját, és mivel maximálisan elkötelezettek az egészséges életmód mellett úgy gondolták: legyen a fenntartható közlekedés a középpontban, nyerhessünk kerékpárokat 4 héten keresztül.

A Zöldlevelecske mindig szuperélelmiszereket használ ételeihez, és mindig szuper dolgokkal kedveskedik Szegednek. Ezt a szülinap játékot is kiemelten komolyanveszik, éppen ezért nagyon leegyszerűsítették nekünk a regisztrálást: egy külön oldalt hoztak létre, a www.zolldlevelecskeszulinap.hu oldalt. Gyorsan kattints, és ismerd meg a részleteket.

A Zöldlevelecske azt is elárulta, szeretné, ha a lehető legtöbb szegedihez eljutna a szülinapi játék híre, ezért ha ebben segítetek a Szeged365 Facebook oldalán, akkor ott akár egy kétszemélyes születésnapi salátázást is nyerhettek. Részletek ITT!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb