Mindenmás

A Nápolyból Szegedre költöző pizza séf, Alex képviseli Szegedet a Pizza Világbajnokságon! Meglátogattuk ma a Szeged Nova-ban

Olaszországban, Pármában minden évben megrendezik a Pizza Világbajnokságot! Nagyon nehéz versenyezni az olaszok ellen, ha pizzáról van szó, de tavaly magyar csapat is indult, és előkelő helyezést értünk el a rangos eseményen. Idén Paduraru Alexandru pizza séf, azt mondta mindent megtesz azért, hogy Szegedre hozza az első helyezésért járó kupát!

Legutóbb bekukkantottunk a Szeged Nova fatüzelésű kemencéjébe is, beszélgetünk Alexandru-val, a szakma legjavát Nápolyban tanuló pizza séffel, aki a végén egy kétszemélyes pizza meghívást is felajánlott a Szeged365 olvasóinak! Vigyázat, a cikk olvasása után elképesztő vágyat fogsz érezni, egy eredeti nápolyi pizza után:

A Magyar Pizzaválogatott tavaly elképesztően jól szerepelt, így idén magasan van a léci, hogy az Olaszországban, Pármában megrendezésre kerülő Pizza Világbajnokságon jó helyezést érjünk el.

A 2023-as Magyar Pizzaválogatott különlegessége, hogy bővített csapatlétszámmal minden lehetséges kategóriában elindul a magyar csapat, valamint egy látássérült versenyző is csatlakozott, Karvai Sándor személyében.

A Szeged Nova-ban Alexandru pizza șéf több titkot is elárul a Szeged365.hu Family tagoknak, és természetesen ha már ott voltunk sütött is nekünk a tavalyi világbajnoki pizzából…fenséges! Éppen ezért szeretnénk, hogy Ti is megkóstoljátok, indul is ma este a játék a közösségi oldalunkon. Vigyázzatok, mert olyan elképesztően finom, hogy utána minden nap vágyni fogsz rá. Itt a videó, csekkold:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb