Mindenmás

Az a fránya jobbkéz szabály: baleset történt a Napfény Park parkolójában

Két autó ütközött a Napfény Park parkolójában szombat délután 6 környékén, tudtuk meg Sándor nevű olvasónktól, akinek köszönjük szépen cikkünk borítóképét. Egy másik olvasónk, Attila azt írta, egy Ford Fiesta és egy Renault Clio ütközött, szerinte a koccanás oka az lehetett, hogy a KFC felől érkező Fiesta nem adott elsőbbséget a pénzváltó felől kihajtó kocsinak.

“Állandó anyázás tárgya, hogy a parkoló – nevezzük így – főutcáján haladó autósok nem adják meg a jobbkéz szabály szerinti elsőbbséget az arra merőleges útvonalakról érkező társaiknak”

– fejtegette Attila, aki elmondása alapján a bevásárlóközpontban dolgozik és az utóbbi évben nem ez volt az első ilyen eset.

“A Fiesta már a tréleren van” – írta Sándor, közben azt is megtudtuk, hogy anyagi káros baleset történt, szerencsére nincsenek sérültek.

Láttál valamit, amelyről úgy gondolod, érdekelheti a többi szegedit? Küldd be a vadonatúj Szeged365 applikáción keresztül és nyerj minden pénteken a Nagy Szegedi App-teszten! Töltsd le a Szeged365 alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play áruházból!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb