Mindenmás

Kezdődobással lepte meg a Pick Szeged azt a kisfiút, aki még márciusban egy NBII-es meccsen próbált gólt szerezni a kezdőrúgás után, de a kapus kivédte azt

Sokan emlékezhetnek még Varga Énok nevére, aki a március 13-i MTK-DVTK NBII-es meccsen végezhette el a kezdőrúgást, majd a labdával egészen a kapuig szaladt, de hiába, mindkét lövését kivédte a vendégek kapusa, elrontva ezzel a kisfiú születésnapját. A tegnap Szeged-Veszprém mérkőzésen ő végezhette el a kezdődobást – írja az M4Sport.

Még nagyjából egy hónappal ezelőtt egy NBII-es meccsen, a születésnapjára kapta a kezdőrúgás lehetőségét Varga Énok. Ő el is végezte azt, sőt, kapura is vezette a labdát, hogy szerezzen egy gólt, a vendég Diósgyőr kapusa viszont a kisfiú mindkét próbálkozását kivédte. Az esetről készült videót itt lehet megtekinteni:

Az eset után mindkét csapat próbált elnézést kérni a csalódott kisfiútól, a miskolci együttes például meghívta őt és családját a soron következő hazai mérkőzésükre, míg szeretett csapata az MTK megengedte neki, hogy a győztes meccs után odaálljon egy csoportképre a csapattal. A legjobb lehetőséget viszont nem ők biztosították, hanem minden bizonnyal a Pick Szeged, akik őt is és családját is meghívták a tegnapi Szeged-Veszprém rangadóra. A második félidő elején pedig ő végezhette el a kezdődobást is, a videót arról az esetről itt lehet megnézni.

Borítókép: pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb