Mindenmás

Újabb civilek fogtak össze Kübekházáért. Most FullAnyuuuu vitt a kübekházi óvodának játékokat (videó)

Tegnap este írtuk meg, hogy Kübekházán bajba jutott egy kedves férfi, és az utcára kerüléstől mentették meg helyi civilek. Most pedig arról tudunk hírt adni, hogy a kübekházi óvoda csöpségeinek szegedi civilek segítettek, így FullAnyuuuu (szegedi, a Facebook-on 27 ezres követővel rendelkező mozgalom vezető) egy platónyi játékkal jelent meg az ovinál. Mutatjuk a részleteket.

A Szeged365 Family már több alkalommal is láthatta, hogy Suhai Niki, azaz FullAnyuuuu, kihasználva 27 ezres követőtáborát, mennyi családnak tud szinte heti rendszerességgel segíteni. Pár nappal ezelőtt pl. egy mosógépet juttatott el egy rászoruló szegedi családnak, de gyereknap előtt sikerült elhalmozniuk több mosolygós gyermeket is nevelő kedves otthont. Itt van a videó:

Régen írtunk a szegedi FullAnyuuuu-ról, legutóbb a Nőnapi előadásán voltunk mi is személyesen, ahol Niki elképesztő őszinteséggel beszélt a családokat ért bántalmazásokról. Naponta kap leveleket, telefonhívásokat arról, hogy ki hogyan került kiszolgáltatott, nehéz helyzetbe. Az előadáson még több fotót láthattunk a családokról, akiknek segített ez az egyre nagyobb szolidáris közösség. Suhai Niki kiemelte: az előadáson, a posztokban, a történetekben olyan történeteket mesél el, sokszor egyes szám első személyben, amiket folyamatosan kap. Soha nem nevezi meg nevén az elkövetőket, nem utal rájuk kizárólagosan, mivel így még rosszabbat okozna az áldozatoknak. A folyamatosan érkező hálás levelekből egyértelműen látszik: FullAnyuuuu elképesztő energiával segít a bajba jutott nőkön, gyermeken és családokon.

Legutóbbi akciója is hatalmas siker volt, könnyeivel küszködve nyilatkozott az a kedves szülő, akinek szívügye volt a kübekházi óvoda csöppségei, és vele együtt sok civil fogott össze azért, hogy legyenek játékok az intézményben. Mutatjuk is a videót:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb