Mindenmás

Négy lábúak négy keréken? A Taxi Plusszal utaznak a legmenőbb szegedi házikedvencek!

Kutyasuliba kell vinni a legfiatalabb házőrzőt? A most született kiscicákat szeretnétek megmutatni az egész családnak? A szegedi Taxi Plusz mint mindig, most is a szolgálatunkra áll. Az egyedi fejlesztésű kisállat-járgányokban a gazdik és a négylábú családtagok is kényelmesen elférnek, így garantált a kényelmes utazás mindenkinek.

A szegedi állattartók a legszuperebbek, éppen ezért most mutatunk egy Nektek való megoldást azokra az esetekre, amikor jól jönne egy fuvar a kis kedvenceknek. Kíváncsi vagy, milyen egy állatbarát utazás? Nézd meg Kyra és Kobi eszméletlenül cuki videóját, amiben egy szegedi állatorvosi rendelőbe sietnek a Taxi Plusszal:
https://www.facebook.com/reel/1310352836182467

A Taxi Plusznál tudják, hogy mindenkinek a kis kedvencének a biztonsága az első, így minden sofőr külön tanfolyamokon vett részt, ahol többek között kisállat-elsősegély vizsgát tettek. A járművek természetesen rendszeresen karban vannak tartva és fertőtlenítve vannak, így a négylábú családtagok higiéniája miatt sem kell aggódnotok.

A Taxi Plusz nem csak állat-, hanem pénztárca-barát is, így elkerülhetitek a túlzott kiadásokat. Sőt most a Szeged365 Family kapott egy pár utalványt, amiket kisorsolunk. Lesd meg a Facebook oldalunkat, válaszolj a kérdésre, és élvezd a Taxi Plusz kényelmét!

Mentsd el a számukat nyugodtan akár későbbre is:
(30) 831 7831
Keresd őket e-mailen:
[email protected]
Vagy látogasd meg a Facebook oldalukat itt.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb