Mindenmás

Kigyulladt egy autó a Szilléri sugárút és a Római körút sarkán (frissítve)

Sűrű napja van a szegedi tűzoltóknak, a Szamos utcába is kivezényeltek egy egységet, most pedig arról tájékoztatta szerkesztőségünket Andrea nevű olvasónk, hogy percekkel ezelőtt a Sajka utcában egy autó gyulladt ki.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól megtudtuk, hogy az autó motorterében keletkezett tűz, az egységeknek pedig sikerült eloltani. Személyi sérülés szerencsére nem történt.

FRISSÍTVE: A SZILLÉRI SUGÁRÚT ÉS A RÓMAI KÖRÚT SARKÁN VAN BAJ

Az első információk arról szóltak, hogy a Sajka utcánál történt baj, viszont Mihály olvasónk azt írta szerkesztőségünknek, hogy a Szilléri sugárút és a Római körút sarkán gyulladt ki az autó. Köszönjük az infót!

FRISSÍTVE 2.0: BEFUTOTT A KATASZTRÓFAVÉDELEM KÖZLEMÉNYE

A katasztrófavédelem azt írja, hogy kigyulladt egy személygépkocsi Szegeden, a Római körúton, a Sajka utca közelében. A szegedi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották az autó motorterében keletkezett tüzet, majd az utómunkálatok végeztével megszüntették a forgalmi akadályt. Az autóban utazó három ember időben kiszállt.

Mindeközben a Szamos utcában ez történt:

Láttál valamit, amelyről úgy gondolod, érdekelheti a többi szegedit? Küldd be a vadonatúj Szeged365 applikáción keresztül és nyerj minden pénteken a Nagy Szegedi App-teszten! Töltsd le a Szeged365 alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play áruházból!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb