Mindenmás

Teljesen kiégett a Gulyás házaspár büfékocsija Vásárhelyen, mindenük odalett, de azon vannak, hogy talpra álljanak

Lakókocsi égett szombat hajnalban a hódmezővásárhelyi Kaszap utcában. A kocsiban nem tartózkodott senki, a helyszínre érkező hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugárral eloltották – közölte a katasztrófavédelem a történtek után, majd az is kiderült, hogy a Gulyás házaspár büféje lángolt a városban. Mindenük odalett, de azon vannak, hogy talpra álljanak.

Óriási veszteség érte a nagyon közkedvelt Sweet Bubblest Vásárhelyen, múlt szombaton hajnalban. A büféjük szinte teljes egészében leégett, több mint 10 millió forintos a káruk, minden új volt a büfékocsijukban, új vezetékek, új érintésvédelem és új berendezések, érthetetlen a Gulyás házaspár számára, hogyan történhetett az eset.

NEM VOLT HARAGOSUK, ÉRTHETETLEN A HELYZET

Nemcsak Vásárhelyen kedvelték az egyébként csongrádi Sweet Bubbles finomságait, a Körös-Torokban és Szentesen is nagy népszerűségnek örvendtek. Lassan egy éve már, hogy Vásárhelyen is jelen vannak, voltak, ősztől tavaszig, haragosuk nem volt, így nem gyanakodnak egyébként senkire sem. Ugyanakkor a kameráik, amelyek rögzíthették volna az esetet is elégtek a tűzben – tudta meg a Promenád24 Gulyás Norberttől, a Sweet Bubbles tulajdonosától, aki megkeresésükre azt is elmondta, hatalmas káruk keletkezett a tűzben, több mint 10 millió forint értékben. Berendezéseik is teljesen a tűz martalékává váltak.

NEM VOLT BIZTOSÍTÁS

A portál szerint biztosításuk nem volt, mert mozgó büfékocsikra nem lehet kötni, pedig a Gulyás házaspár akart, de minden biztosító, ahol jártak, elutasította őket. Mint kiderült, két hét múlva kezdtek volna a Körös-Torokban, de most új berendezéseket kell venniük, amik nagyon drágák, de a minőségi gépek elengedhetetlenek a már jól megszokott minőségi szolgáltatásukhoz. Azt is kiemelték, hogy nem vár anyagi segítséget a Gulyás házaspár, de ajándékutalványok vásárlásával lehet segíteni őket.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb