Mindenmás

A szántóföldön át menekült a rendőrök elől a török embercsempész Balástyánál

A szolgálatot teljesítő rendőrök 2023. április 19-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 148 határsértőt tartóztattak fel és 566 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben – áll a rendőrség határrendészeti összesítőjében, amelyből az is kiderült, hogy Balástyánál az egyik embercsempész menekülőre fogta, amikor ellenőrzés alá akarták vonni az egyenruhások.

Mint írják, Balástya közigazgatási területén az 5422-es számú úton 2023. április 19-én 23 óra 25 perckor, a járőrök ellenőrzés alá akartak vonni egy bolgár honosságú gépkocsit, amelynek vezetője az intézkedés megkezdése előtt az út melletti szántóföldre hajtott, megállt és a helyszínről elmenekült.

TÖRÖK MIGRÁNSOKAT SZÁLLÍTOTT, AZ ERDŐBEN FOGTÁK EL

Azt is kiemelték, hogy a gépjárműben nyolc, magukat török állampolgárnak valló illegális migráns személy tartózkodott. A gépkocsivezető felkutatására tett intézkedések eredményre vezettek. A rendőrök a helyszíntől 300 méterre lévő erdős részen 2023. április 20-án 0 óra 17 perckor elfogták a török állampolgárságú embercsempészt.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb