Mindenmás

Sűrű volt az éjszaka: Kigyulladt az egyik Cserepes sori szeméthegy, családi ház lángolt Csongrádon

Dupla tűzesethez siettek az éjjel a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szakemberei, míg Csongrádon egy családi ház lángolt, addig az egyik üresen álló Cserepes sori ház udvarán a felgyülemlett szemét gyulladt ki. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

NEM EZ VOLT AZ ELSŐ, ÉS GYANÍTJUK, NEM IS AZ UTOLSÓ

Beütöttük a Google keresőjébe, az alábbi három tételt:

  • Cserepes sor,
  • tűz,
  • Szeged365.

Az első találati oldal – ahol ugye 10 link fér el a Google Chrome-ban – összes cikke tűzesettel volt kapcsolatos, ezek közül 7 arról szólt, hogy kigyulladt a szemét valamelyik romház udvarán. A sors ismétli önmagát, a helyszín ismét a Cserepes sor 8. szám volt, amely már a Google Streetview legutóbbi felvételének (2022. április) készítésekor is így nézett ki:

Az éjszaka folyamán bekövetkezett tűzeset során az említett ingatlan udvarán lévő szemét kapott lángra, a helyszínre a szegedi tűzoltók vonultak ki, információink szerint nem történt személyi sérülés.

CSONGRÁDON EGY CSALÁDI HÁZ GYULLADT KI

Egy 120 négyzetméteres családi ház is kigyulladt, ez utóbbi Csongrádon, a Kert utcában történt hajnal 1 környékén. Mint a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság beszámolt róla, előbb az egyik szoba kapott lángra, majd a tetőszerkezet is. A helyszínre a csongrádi, szentesi és félegyházi tűzoltók vonultak ki, az ingatlanban nem találtak senkit, a tüzet megfékezték.

SŰRŰ A HÉT

Rengeteg katasztrófavédelmi esemény történt a héten, pedig még csak csütörtök reggel van. Kedd reggel egy idős férfi vesztette életét Hódmezővásárhelyen, amikor egy családi ház gyulladt ki, szerdán pedig fakidőlésekhez és egy kigyulladó szegedi autóhoz riasztották a szegedi szakembereket:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb