Mindenmás

Mindenki nyugodjon le: ma is sikerült telibeverni a tram-traint, ezúttal Vásárhelyen (frissítve)

Nincs hét tram-train challenge nélkül, úgy fest, a soron következőt már hétfőn sikerült letudni: ezúttal Hódmezővásárhelyen, a Kistópartnál lévő körforgalomban ütközött neki egy személyautó a vasútvillamosnak.

A baleset délután 4 után történt, egyelőre annyit lehet tudni, hogy az autós mehetett neki a tram-trainnek és nem fordítva. Sérültről nincs információ, a menetrendben késésekre kell számítani.

FRISSÍTVE: MUTATJUK A BALESET MIATT BEKÖVETKEZETT MENETRENDI VÁLTOZÁSOKAT

A Hódmezővásárhelyről Szegedre 16:07-kor elindult vasútvillamossal ütközött egy gépjármű Hódmezővásárhelyen, a Kistópart utcai körforgalomnál – írta a cikkünk megjelenését követően kiadott közleményében a MÁV.

A helyszínelés ideje alatt – várhatóan 17 óráig – szünetel a forgalom Hódmezővásárhely vasútállomás és a Hódmezővásárhely Kossuth tér között.

A MÁVINFORM az alábbi változásokról számolt be:

  • A Szeged vasútállomásról Hódmezővásárhelyre 15:40-kor elindult vasútvillamos (33124) csak a Kálvin János téri megállóig közlekedett.
  • A Hódmezővásárhely vasútállomásról Szegedre 16:47-kor induló vasútvillamos (33133) csak a Kálvin János tértől közlekedik.
  • A balesetben érintett vonat nem közlekedik tovább.
  • A Szeged vasútállomásról Hódmezővásárhelyre 17:20-kor induló vasútvillamos (33062) kimarad.
  • Néhány délutáni TramTrain-járat menetideje 10-20 perccel megnövekedhet.

Az alábbi fotót Noémitől kaptuk:

FRISSÍTVE (16:57): A HELYSZÍNELÉS VÉGET ÉRT, A MENETREND KORA ESTE ÁLLHAT HELYRE

Gyorsak voltak az illetékesek, a MÁV-tól úgy tudjuk, hogy 16:45-re már be is fejeződött a baleseti helyszínelés Hódmezővásárhelyen, a Kistópart utcai körforgalomnál, így ismét közlekedhetnek a vasútvillamosok Hódmezővásárhely vasútállomás és a Hódmezővásárhely, Kossuth tér között.

Kora este helyreállhat a menetrend a TramTrain vonalán.

Láttál valamit? Küldd be a vadonatúj Szeged365 Applikáción keresztül és nyerj minden pénteken a Nagy Szegedi App-teszten! Köszönjük, hogy a virtuális családunk tagja vagy!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb