Mindenmás

Lenyúltak egy Belarust Csengelén, 3 millát is kaphat a megtaláló, de a rendőrök is keresik

“2023.04.21-én a hajnali órákban, a Csengele-Kiskunmajsa közötti külterületről ellopták a 2014-es évjáratú MTZ-820-as típusú traktorunkat. A képen látható tető alól húzták ki, vélhetően egy terepjáróval, Kiskunmajsa irányába, majd később indíthatták be” – írta az ellopott Belarus tulajdonosa, azaz Martin a közösségi oldalára, amit a Szegedi bolhapiac nevű csoportban szúrtunk ki. Mint kiderült, nyomravezetői díj is jár a megtalálónak, ami összesen 3 millió forint.

A RENDŐRSÉG IS KERESI A TRAKTORT

Az ügyben egyébként a Kisteleki Rendőrkapitányság is kutat. Lopás bűntett miatt indítottak nyomozást ismeretlen tettes ellen. A feljelentés szerint az elkövető vagy elkövetők 2023. április 21-én, a reggeli órákban egy csengelei tanya területéről lopták el a Belarus 82-es típusú, YJM-092 rendszámú járművet.

A rendőrök kérik, hogy akik a képeken látható traktort felismerik, jelentkezzenek a rendőrségen.

A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon, valamint e-mailben.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb