Mindenmás

Széles mosoly elővesz: Szegedet járja az Apple kamerás autója

A Google-höz hasonlóan az almás cég is saját kocsikkal járja a városokat, hogy adatokat gyűjtsön térképszolgáltatása frissítéséhez. Ma éppen Szegeden, a Kossuth Lajos sugárúton kapta lencsevégre Andor nevű olvasónk a kamerával felszerelt autót, amint az a környéket pásztázza.

Szerdán délután az Apple Maps frissítése miatti autó érkezett Szegedre – jelentette Andor olvasónk, aki fotót is készített a járműről:

A kocsi, a Google járgányaihoz hasonlóan magán hordozza a térkép bővítéséhez szükséges eszközöket, nevezetesen a kamerát, hogy friss utcaképet kaphassunk.

A GOOGLE AUTÓI IS AKCIÓBAN

Mint már korábban megírtuk, ezekben a hónapokban az ország számos pontját, köztük Sopronban, Szekszárdon, Mezőtúron, Szentesen, Tapolcán, Karcagon, Baján, Miskolcon és Szegeden is feltűnhetnek a Google Utcakép autói. Az idei bejárás fő célja a Google Utcakép városokról és azokat összekötő utakról készített fotóinak frissítése a Google Térképen.

Láttál valamit, amelyről úgy gondolod, érdekelheti a többi szegedit? Küldd be a vadonatúj Szeged365 applikáción keresztül és nyerj minden pénteken a Nagy Szegedi App-teszten! Töltsd le a Szeged365 alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play áruházból!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb