Mindenmás

Álomautó a NAGY NAPRA – a Taxi Plusszal biztosan emlékezetes lesz

Menyasszonyi ruha: pipa. Öltöny: pipa. Virágcsokor: pipa. Álomautó, amiben mindenki titeket néz, miközben Szeged utcáit szelitek: Taxi Plusszal ez is pipa! A megannyi szolgáltatásuk közül nekünk ez tetszik talán a legjobban, hiszen elérhető áron igazi szuper járgányokat kaphatunk meg, amitől garantáltan emlékezetes lesz a nagy nap.

Nem akármilyen új szolgáltatással bővült a Taxi Plusz Szeged szolgáltatási listája, ugyanis a kisállat szállítás, élő sofőrkövetés, sofőrszolgálat mellett már esküvői autókat is bérelhettek tőlük, nem is akármilyeneket:

Mutatjuk az elképesztő verdákat:

Korábban már írtunk Nektek arról, milyen elképesztő menő applikációval rukkolt elő a Taxi Plusz, ami mindent tud, amit egy szegedi csúcskategóriás taxi appnak tudnia kell. A több, mint 35 éves társaság ezzel is bizonyítja, hogy mindig napra készek és bármilyen problémánk adódik, rájuk számíthatunk. Ha kíváncsi vagy az egyedi szolgáltatások listájára, olvasd el korábbi cikkünket:

Hamarosan startol a szegedi Borfesztivál, ahol a Taxi Plusz megnövekedett állománnyal készül, hogy minden Szeged365 Family tagot biztonságosan eljuttasson a fesztiválra és haza. Ha kíváncsi vagy, hogyan utazhatsz a Taxi Plusszal az idei Borfesztivál alatt, kattints a cikkre:

Ha már megvan az esküvő időpontja, vagy esetleg a borfesztivál mámoros hangulatában tűzitek ki a nagy napot, bátran ajánljuk a Taxi Plusszos barátainkat, így garantáltan emlékezetes lesz a városi kocsikázás Szegeden.

Elérhetőség: (62) 555-555
Email: [email protected]
Facebook oldalukat ITT éred el!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb