Kikapcs

Utazás négylábú barátainkkal Szegeden? Naná! Elindult a Taxi Plusz Kisállat szállítás szolgáltatása

Négylábú barátainkkal az élet mindig izgalmas, hiszen a velük töltött idő nap, mint nap mosolyt csal a gazdik arcára, így természetes, hogy minél több közös élményt szeretnénk szőrös kedvenceinkkel együtt átélni. Sokszor azonban az utazás okoz nagy fejtörést, hogyan jussunk el kisállatainkkal A-ból B pontba. Pláne, ha nem csupán egy kirándulásról van szó, egy közös kiruccanásról Szegeden, hanem orvoshoz, kozmetikába, vagy akár a kutyasuliba való eljutásról. Nem kell többet törnöd a fejed, hogyan oldd meg ezeket a helyzeteket, ugyanis elindult a szegedi Taxi Plusz Kisállat szállítás szolgáltatása!

Legyen szó világjáró kutyádról, az otthon kényelméből kimozdulni nem akaró cicádról, a már a tekintetükkel elbűvölő, mindig rágcsálni valót kereső nyuszikról, hörcsögökről, vagy tengerimalacokról, a Taxi Pluszra számíthatsz. Kisállat szállításuk során felkészült csapatuk gondoskodik a biztonságos eljutásról, bármi is legyen úticélod. Autójuk szőrös családtagjaink szállítására lett specifikusan kialakítva, így abban is biztos lehetsz, kis kedvencednek is élmény lesz az utazás.

De szavak helyett beszéljenek inkább helyettünk négylábú barátaink! A Taxi Plusz állatbarát csapata az elsők között Kyrát és Kobit, egy tündéri vizslapárt juttatott el gazdájával az állatorvoshoz, akik szállítóboxuk kényelméből élvezték az utazást egészen a célig. Kyra és Kobi útját az alábbi videóban te is megtekintheted!

Ne feledd, legyen szó orvosról, kisállat kozmetikáról, kutyasuliról, vagy csak éppen egy jó kirándulásról kis kedvenceddel, a Taxi Plusz Kisállat szállításra mindig számíthatsz, ne habozd hívni őket!

Elérhetőség: (30) 831 7831

email: [email protected]

Facebook oldalukat ITT éred el!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb