Mindenmás

Elhunyt egy idős bácsi a Pentelei soron, Szegeden: a tűzoltók törték be az ajtaját (frissítve)

A tűzoltók törték be az ajtót egy idős bácsi lakásánál a Pentelei soron, Szegeden: sajnos már nem találták élve a bentlakót, kaptuk az információt Olvasónktól, Gergőtől.

Az esetet kérdésünkre az ORFK Kommunikációs Szolgálata megerősítette. Mint mondták, a rendőri intézkedés jelenleg is folyamatban van.

Olvasónk információi alapján hozzátartozói riasztották a hatóságokat, miután nem tudtak bejutni a férfihoz a lakásba. A tűzoltók törték be az ajtót, de sajnos már későn: az idős férfi akkor már elhunyt.

FRISSÍTVE (11:08) AZ ERKÉLYEN ÁT MENTEK BE A LAKÁSBA A TŰZOLTÓK

Újabb olvasói információkat kaptunk az esettel kapcsolatban: a szemtanúk elmondása alapján a tűzoltók az erkélyen át jutottak be a férfi első emeleti lakásába.

FRISSÍTVE (11:12) TERMÉSZETES HALÁLLAL HUNYT EL AZ IDŐS BÁCSI

Az ORFK Kommunikációs Szolgálatának tájékoztatása alapján természetes halállal hunyt el a férfi, az idegenkezűséget kizárták.

Láttál valamit, amelyről úgy gondolod, érdekelheti a többi szegedit? Küldd be a vadonatúj Szeged365 applikáción keresztül! Töltsd le a Szeged365 alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play áruházból! App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb