Mindenmás

Napi szürreál: újra kigyulladt az aljnövényzet, amit tegnap este már egyszer eloltottak Öttömösön

Újra kigyulladt az aljnövényzet, amit a Ruzsa és Öttömös közötti területen oltottak el szombat este 8 előtt. A lángok legutóbb mintegy négy hektárt érintettek, az esti órákban a szegedi, a ruzsai és a kiskunmajsai hivatásos, valamint a ruzsai és az öttömösi önkéntes tűzoltók fékezték meg a lángokat.

Hétfő délután 1 után újra ki kellett vezényelni a tűzoltókat, nagyjából 100 négyzetméteren ég a terület.

AZ ÉJSZAKA EGY TRAGIKUS VÉGKIMENETELŰ TŰZESET IS BEKÖVETKEZETT SZEGED KÖRNYÉKÉN

Mint korábban írtuk, egy tragikus kimenetelű tűzeset is történt: éjjel fél kettőkor teljes terjedelmében égett egy hétvégi ház Domaszéken, az Orgona úton, sajnos a házban tartózkodó házaspárt nem sikerült kimenteni, mindketten elhunytak a tűzben. 

Cikkünk megjelenését követően újabb információk érkeztek, mint kiderült, egy húsz négyzetméter alapterületű, kétszintes kisházban történt a tragédia. Az épület teljes terjedelmében égett, részben be is omlott. A tűzoltók fél óra alatt fékezték meg a lángokat, azonban oltás közben két összeégett holttestet találtak. A tűzoltók megmentettek négy birkát, amelyeket a szomszéd fogadott be.

A tűz a nyári konyhában lévő hűtőszekrényben keletkezett, de a pontos keletkezési okot a katasztrófavédelem tűzvizsgálati eljárása fogja feltárni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb