Mindenmás

Tragédia Domaszéken: bennégett egy házaspár a hétvégi házukban az éjjel (frissítve)

Teljes terjedelmében égett egy hétvégi ház Domaszéken, az Orgona úton május elsején a hajnali órákban, sajnos a házban tartózkodó házaspárt nem sikerült kimenteni, mindketten elhunytak a tűzben.

Mint ahogy a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól megtudtuk, éjjel fél kettőkor érkezett a riasztás hozzájuk arról, hogy kigyulladt egy hétvégi ház Domaszéken. Mint mondták, maguk a későbbi áldozatok hívták őket.

A szegedi tűzoltók perceken belül három egységgel a helyszínre érkeztek és megkezdték a mentést, azonban sajnos a bent tartózkodó házaspárt már nem sikerült megmenteniük, mindketten elhunytak a tűzben.

A tűzoltók jelenleg is vizsgálják a tűz keletkezésének okát.

FRISSÍTVE: A HŰTŐSZEKRÉNY OKOZHATTA A TÜZET

Cikkünk megjelenését követően újabb információk érkeztek, mint kiderült, egy húsz négyzetméter alapterületű, kétszintes kisházban történt a tragédia. Az épület teljes terjedelmében égett, részben be is omlott. A tűzoltók fél óra alatt fékezték meg a lángokat, azonban oltás közben két összeégett holttestet találtak. A tűzoltók megmentettek négy birkát, amelyeket a szomszéd fogadott be.

A tűz a nyári konyhában lévő hűtőszekrényben keletkezett, de a pontos keletkezési okot a katasztrófavédelem tűzvizsgálati eljárása fogja feltárni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb