Mindenmás

Anya csak egy van: jótékonysági adománygyűjtést szervez a közelgő ünnep alkalmából az OTP Bank-Pick Szeged

Közeledik május első vasárnapja: az anyák napja. Ebből az alkalomból az OTP Bank-Pick Szeged jótékonysági adománygyűjtést szervez, mellyel a rászoruló édesanyákat és gyermekeiket szeretnék meglepni, adta hírül a klub.

AZ ADOMÁNYOKAT A GYERMEKLÁNCFŰ ANYAOTTHON ALAPÍTVÁNY RÉSZÉRE GYŰJTIK

Mint írták, május 6-án, szombaton 14 óráig a Gyermekláncfű Anyaotthon Alapítványnak gyűjtenek adományokat. A Gyermekláncfű Anyaotthon Alapítvány 2014-ben alakult meg azzal a céllal, hogy az anyaotthonokban élő gyermekek és édesanyák védelmét támogassa. A szegedi klub az adománygyűjtések kapcsán az anyaotthon felszereltségét, illetve a bent élő kisgyermekek és édesanyák jólétét szeretnék elősegíteni.

TÖBB LEHETŐSÉGED IS VAN, HOGY ELJUTTASD SZÁMUKRA FELAJÁNLÁSOD

A jó cél érdekében pedig nagyszabású gyűjtésbe kezdtek, melyhez szurkolóik segítségét is kérik. Ha szeretnél részt venni a jótékonysági akcióban péntektől a PICK Arénában található szurkolói boltban (keddtől péntekig 10-től 12-ig, 13 órától 18 óráig), szombaton (10 órától 14 óráig) tudod leadni a felajánlásokat. Most szombaton a Fejér B.Á.L. Veszprém elleni mérkőzés előtt a kapunyitáskor (17 óra) a biztonsági őröknek a főbejáratnál beléptetés előtt is át lehet adni a felajánlásokat, tájékoztat a klub.

FEJLESZTŐ – ÉS SZABADIDŐS JÁTÉKOK A GYEREKEKNEK ÉS SZÉPSÉGÁPOLÁSI TERMÉKEK AZ ÉDESANYÁKNAK

Mint írták, az édesanyák részére szívesen fogadnak bármilyen felajánlást, amitől szépnek érezhetik magukat, kicsit elfeledteti velük a nehézségeiket, legyen szó krémekről, sminkről, hajápoló szerekről, vagy higiéniai termékekről. A gyermekek pedig nagyon örülnek a fejlesztő- és a szabadidős játékoknak is. Mivel az intézményi lehetőségek korlátozottak és a gyermekek mozgásigénye hatalmas, a fejlesztő játékok bent, a szabadidős játékok a kertben segítik őket, hogy levezethessék a felgyülemlett feszültséget az otthon nyújtotta biztonságos keretek között. Jöhet labda, ugrálókötél, tollaslabda, gombfoci, társasjátékok, színezők, vagy bármi más, ami a gyerekeknek örömet szerez.

Forrás: pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb