Mindenmás

A Szeged365 Family újabb videót küldött: rendőrök intézkednek az Olajbányász térnél

Tudjátok mi mások vagyunk, minden más online platformnál: mi igazi lokálpatrióta közösség vagyunk, sok fotóval és videóval, amiket folyamatosan küldtök nekünk minden nap. Most éppen egy rendőri intézkedést láttatok, így egész Szeged láthatja! Reméljük mindenki rendben van.

Nem rejtjük véka alá, imádunk Titeket: a Szeged365 Family mindenhol ott van, és folyamatosan figyelünk, fotózunk és videózunk, így semmi nem marad titokban! Ezért vagyunk a legolvasottabbak, figyelünk és a lehető leggyorsabban tájékoztatunk Titeket.

Most éppen egy rövid videót kaptunk Mátétól, aki a József Attila sgt. – Olajbányász tér lehajtónál lett figyelmes egy rendőri intézkedésre. Kitartást kívánunk a rendőröknek a vasárnapi munkához, és mindenkinek békés vasárnapot. Megkérdeztük mi történt pontosan, amint megkapjuk az információt meg is írjuk Nektek.

Ne felejtsétek el, lefejlesztettük Nektek a SZEGED365 APP-ot, ahol fotót is tudtok küldeni nekünk, és a legforróbb üzeneteket push üzenetben elsőként meg is kapjátok, ha letöltöttem az appot!

App Store link ITT, Google Play pedig ITT, a True Photo tudósítások non-stop érkeznek. Ha még nem töltötted le, tedd meg most! Köszönjük, hogy Te is a Szeged365 virtuális családjába tartozol! A VIDEÓ ITT VAN!


Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb