Mindenmás

Maláta Lovagok gyülekező! Elmentünk mi is a Malátába, és sörlovagokká váltunk. Segíts Te is, mutatjuk a részleteket! (videó)

A Reménysugár – a daganatos gyermekbetegekért Alapítványnak gyűjt a Maláta Kézműves sörfőzde. A feladat nagyon egyszerű: elmész Szeged egyik, ha nem a legjobb mediterrán teraszára, kérsz egy korsó Mango Hero Powered by MONYO Brewing Co., és máris felvesznek a Maláta Lovagrendbe. Közben pedig máris segítettél a daganatos gyermekeknek!

A kezdeményezés annyira meghatotta a Monyo sörfőzde tulajdonosát is, hogy küldött azonnal pár hordót, sőt személyesen is eljönnek Szegedre a Maláta kertjébe, hogy ezzel is segítség a jótékonysági akciót.

Hatalmas RESPECT a Maláta Kézműves Sörözőnek, és mindenkinek akik Maláta Lovagokká válnak a következő három hétben. A Maláta Lovagrend “szigorú” lovaggá – ütési ceremóniája egyszerű: idd meg a korsó sört, és ezzel máris hozzájárulták a kicsik megsegítéséhez. A Mango Hero Powered by MONYO Brewing Co. tehát mától ott van a csapon, egészen május 28-ig minden korsó elfogyasztásával 200.- al támogatjátok a Reménysugár – a daganatos gyermekbetegekért alapítványt!

Természetesen a Szeged365 nem maradhatott ki ebből, és mi elsőként be is léptünk a Maláta Lovagrendbe. Kiugrottunk a Malátába, miközben Attilával, a Maláta Kézműves sörszakértőjével elindítottuk a mozgalmat. Mutatjuk a videót!

SZERDÁN JÖN SZEGEDRE A MONYO Brewing Co.

Ebben a pillanatban a MONYO Brewing Co. a következőt posztolta közösségi oldalára: “Sörözz egy szép cél érdekében! Kedves nagybetűs Szegediek, és mindenki, aki az útjába ejti a napfény városát következő 3 hétben. Egyik legkedvesebb régi partnerünk, valamint az ország egyik első kézműves sörözője, a Maláta kézműves sör- és grill kert a Reménysugár – a daganatos gyermekbetegekért Alapítvány, valamint a MONYO Brewing-al karöltve a mai naptól május 28-ig minden egyes általuk csapolt Mango Hero korsó árából 200 forintot az alapítvány által kezelt daganatos gyermekek kezelésére adományoz. E hét szerdáján mi is ellátogatunk a Maláta pultjához, személyesen Anti és Boti fognak mesélni nektek néhány szót egyaránt a MONYO mango ale söréről és a sörfőzés rejtelmeiről. Gyere el, igyál egy jót a Malátás srácoknál, és légy a mosolygyártó Maláta Lovagok egyike!”

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb