Mindenmás

Segédmotorokat, bicikliket és még pénztárcát is lopott egy férfi Szentesen, végül a bukósisak buktatta le

A szentesi rendőrök elfogták a főként kétkerekűekre specializálódott helybéli tolvajt – nyilatkozta hétfőn a rendőrség. Mint kiderült, a férfi összesen hét alkalommal lopott, és segédmotorokat, kerékpárokat és még pénztárcát is eltulajdonított a településen.

A közlemény szerint a rendőrségre még 2023. március 14-én érkezett a bejelentés, mely szerint ismeretlenek elloptak egy szentesi társasház előtt tárolt segédmotorkerékpárt és a rajta hagyott bukósisakot. Az eseményt követően néhány nappal felbukkant az ellopott bukósisak egy helybéli férfinél, aki az elkövetőtől kapta azt ajándékba, így az ügyet a rendőrök gyorsan fel is derítették.

BEISMERTE TETTÉT

A rendőrök szerint a nyomozás még folyamatban volt, mikor az elkövető neve további hat lopási ügyben is felmerült. A férfit végül két segédmotor, három kerékpár, továbbá egy gépjárműben felejtett pénztárca és egy vezeték nélküli fülhallgató ellopásának ügyében hallgatták ki gyanúsítottként. A szentesi elkövető mind a hét ügyben beismerő vallomást tett, így a Szentesi Rendőrkapitányság elrendelte az őrizetbe vételét.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb