Mindenmás

Ennyi volt a tram-train challenge: nekicsapódott a vasútvillamos oldalának egy autós a Liliom utca közelében (frissítve)

Kedden délelőtt a Szeged vasútállomásról 9:47-kor elindult vasútvillamos oldalának ütközött egy személyautó egy közúti baleset során Szegeden az Aradi vértanúk tere és a Bécsi körút megállók között, a Liliom utca közelében – közölte a Mávinform, tehát a Kétfarkú Kutyáknak egyelőre nem kell tartani a fekvőtámaszoktól városunkban.

A balesetben szerencsére senki sem sérült meg a vasútvillamos járaton, amely a helyszínelés befejezéséig várakozásra kényszerül, ezért megnőtt a menetideje. A vasútvillamosok vonalán 10-20 perccel hosszabb menetidőkre lehet számítani. A Hódmezővásárhely vasútállomásról 9:30-kor Szegedre elindult tram-train csak Anna-kút megállóig közlekedik. A Szeged vasútállomásról 10:17-kor induló vasútvillamos csak Anna-kúttól közlekedik. A szegedi szakaszon az SZKT biztosítja a járatok pótlását.

FRISSÍTVE: EGY FURGONOS LÖKTE NEKI A HONDÁT A TRAM-TRAINNEK

Cikkünk megjelenését követően a baleset egyik szemtanúja jelentkezett szerkesztőségünknek, mint olvasónk írta: egy furgonos éppen ki akart állni, amikor a tram-trainnel párhuzamosan érkezett egy Honda típusú személyautó is az úton. A furgonos ekkor belement a Hondába, ami így nekicsapódott az érkező tram-trainnek.

Olvasónktól fotókat is kaptunk, amit az infókkal együtt nagyon köszönünk!

FRISSÍTVE 2.0: KÉSÉSSEL, DE TOVÁBBINDULT A TRAM-TRAIN

A Mávinform tájékoztatása szerint a 10:40-kor megindulhatott a forgalom a helyszínen. A balesetben érintett tram-train 45-50 perces késéssel indult tovább. Kora délutánig helyreállhat a menetrend a vasútvillamos vonalán.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót vagy írd le, mi történt és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb