Mindenmás

Napi büszkeség: a szentesi katonák segítettek a sérülteknek az 5402-es úton történt balesetnél

A szentesi katonák segítettek a sérültek ellátásában egy balesetnél, ami Kiskunfélegyháza és Jászszentlászló között történt. Mint kiderült, a három katona szolgálati feladatot látott el éppen, amikor a baleset helyszínére értek.

“Alakulatunk katonája, Szopori Tibor zászlós és az MH Egészségügyi Központ szentesi telephelyén szolgálatot teljesítő egészségügyi szakállomány katonái, Luczné Magony Mária őrmester és Rostás Mátyás szakaszvezető szolgálati feladatuk ellátása során az 5402-es út Kiskunfélegyháza és Jászszentlászló közötti szakaszán haladva egy balesetnél nyújtottak segítséget” – számolt be az eseményekről csütörtökön az MH II. Rákóczi Ferenc 14. Műszaki Ezred a közösségi oldalán.

Mint tovább írják, a három katona a helyszínre érkezve megkezdte a sérült személyek elsődleges ellátását, és biztosították a helyszínt az Országos Mentőszolgálat munkatársainak kiérkezéséig.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb