Mindenmás

Még csak hétfő van, de máris befutott a hét legtakarékosabb ajánlata a szegedi Aluman-Union Kft.-től

Egyre jobb idő van Szegeden is, gőzerővel közeledik a nyár és lassan beindul az igazi klíma szezon. Bár a Szeged365 Family-ben dúl a lokálpatrióta életérzés, valószínűleg senki sem szeretné a saját pénzén fűteni vagy éppen hűteni Szeged utcáit. Szerencsére nem is kell! Az Aluman-Union Kft. most olyan ajánlatot dobott piacra, amitől garantáltan tátva marad minden szegedi szája.

Németh Zoltán, az Aluman-Union Kft. ügyvezetője elárulta a Szeged365.hu-nak, hogy a hőmérséklettel párhuzamosan emelkedik a felújítások és a korszerűsítések száma is, aminek köszönhetően a legtöbb cégnél az árak az egekbe szöktek, de az Alumannál nem, sőt nyílászárók terén most egyedülálló ajánlatokkal rukkolnak elő, így minden szegedi önfeledten élvezheti otthona kényelmét.

Műanyaggal a környezetvédelem mellett?

Nyugi, nem kaptunk napszúrást, és még az eszünk sem ment el. A műanyag nyílászárók igenis segíthetnek a környezettudatosságban, és fenntarthatóbbá tehetnek olyan nagy városokat, mint Szeged. Íme még néhány érv az Aluman műanyag nyílászárói mellett:

-előre megtervezhetjük a saját egyedi ablakunkat, a srácok bármilyen színt „kikevernek” nekünk,
-a közel tökéletes szigetelésnek köszönhetően a legjobb megoldás lehet Szeged zajosabb belvárosában és a külvárosban is egyaránt,
-a Salamander PVC ablakok a fóliabevonatnak köszönhetően évek múlva sem veszítenek színükből, fényességükből, így növelve a tartósságukat,
– és mindezek mellett egyszerűen karbantarthatóak.

Na de mindezt mennyiért?

A Salamander nyílászárók az összehasonlítások alapján jelenleg a legjobb ár-érték aránnyal rendelkező ablakok, de az Aluman még egy lapáttal rátett. Extra alacsony áraiknak köszönhetően, most minden szegedinek elérhető az energiatakarékosság. Ahogy a mondás tartja: „Ennyiért ajándék!”

Ilyen árak mellett még mi is meggondoljuk, hogy beszereltetünk párat a Szeged365 szerkesztői irodájába, pedig nincs is utcára nyíló ablakunk. Ha viszont nektek van, akkor érdemes sietni, mielőtt megrohamozzák az Aluman-Union Kft.-t a szegediek és elvisznek minden ablakot. Nyissatok az Aluman-nal az energiatakarékosságra és a környezettudatosságra, és spóroljatok minden évszakban.

Bármilyen kérdésetek van, várjuk üzenetben, vagy a megújult applikációnkon keresztül. Azonban, ha igazi szakértőktől szeretnétek infókat, keressétek fel az Aluman-Union Kft.-t.

Telefonon is eléritek őket: +3620/250-7096

De az e-mailekre is pillanatokon belül válaszolnak: [email protected]

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb