Mindenmás

Nincs kegyelem: 100 milliós Lamborghini-t büntettek Szegeden a Tesco-nál!

A törvény mindenkire vonatkozik. A cím alapján azt gondolhatnánk, hogy feltépte az aszfaltot, azért járt a bírság. Esetleg azt, hogy kilinccsel előre flexelt a parkolóban. Pedig nem, csak hiányzott egy rendszám.

Szegeden rendszerint feltűnik egy-egy csodaautó, és a Szeged365 Family azonnal jelzi is ezt nekünk. Legutóbb a tehetős autótulajdonos valószínűleg az Anna Fürdőben áztathatta magát, akkor kaptuk a hírt: egy százmilliós Lamborghini-t csíptek el Szegeden, amelyből mindössze két példány van az országban!

Volt olyan cikkünk is, amiben a Rakparton gyorsuló, 700 pacis Lambók mérték össze erejüket, természetesen erről is készült videó. Itt írtunk erről:

Most a TikTok-on jött szembe az a videó, ami az Etelka soron készült. Ott van az a bevásárlóközpont, ahol azért nem sűrűn szoktak luxusautók parkolni. Az nem derül ki a videóból, hogy a verda hogyan keveredett ide, volt-e üldözés, vagy csak egy hétfő délutáni bevásárlás zajlott éppen, de azt látni: egynél több rendőrautóval intézkedtek a helyszínen.

A videó tanulsága szerint (a leírásban azt olvashatjuk), hogy nem történt semmi extra: hiányzott az álomautó elejéről a rendszám. Ha lehet hinni a leírásnak, akkor 130 Euróval lett szegényebb a Lamborghini tulajdonosa. Itt a videó:

https://www.tiktok.com/@pheemartin_cars/video/7232718737575529754

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb