KikapcsVideo365

Még nem késő bombaformába hoznod magad a nyárra: megújult környezetben, Szegeden máshol nem található vadiúj gépparkkal vár a Global Fitness

Egyre közeledik a nyár, vele együtt a fürdőruha szezon, ami valljuk be, sokszor nagy mumusa lehet nemcsak a nőknek, hanem a férfiaknak is. Mindannyian szeretnénk a legjobb formánkba kerülni a forró napokra, hogy magabiztosan napozhassunk a strandok partjain. Vannak, akik már jó előre gondoltak erre, mások viszont még csak most lendülnek bele az alakformálásba. Nekik van egy jó hírünk, sohasem késő elkezdeni, sőt, a szegedi Global Fitness edzőteremben könnyebb dolguk lesz, mint bármikor, hiszen a tavaszi megújulás jegyében új gépekkel felszerelve hozhatod bombaformába magad.

EGYENESEN AZ EGYESÜLT ÁLLAMOKBÓL ÉRKEZNEK A GÉPEK

Neu László, a Global Fitness szakmai vezetője elárulta, nagy hangsúlyt fektettek a gépek beszerzésére: az év elején több, nagy nemzetközi kiállításra is ellátogattak, felkutatták a legújabb trendeket, hogy szegedi vendégeik még nagyobb kínálatból választhassák ki az edzéstervüknek legmegfelelőbb eszközöket. S, mint mindenben, a Global Fitness ebben is a maximumra törekedett: olyan egyedülálló gépeket hoznak el vendégeiknek, melyek más edzőtermekben nem találhatóak meg. Azt is megtudtuk, a gépek egy része már meg is érkezett, más részük még úton van Szegedre. „Igyekszünk a legnépszerűbb izomcsoportokra még több gépet elhozni” – mondta el Neu László. Ennek jegyében a hölgyek örömére most hajóznak be egyenesen az Egyesült Államokból az új farizomgépek, a férfiak pedig már az Olaszországból érkezett új mellizom – és tolódzkodógépeken dolgoztathatják meg izmaikat.

ÚJ DIZÁJN TESZI MÉG OTTHONOSABBÁ A KŐKEMÉNY EDZÉSSEL TÖLTÖTT ÓRÁKAT

És ez még nem minden: a Global Fitness a tavaszra új dizájnnal is beújított. Négy év után újragondolva az eddig is otthonos légkört, növények garmadája kapott helyet az edzőteremben, új életet és pezsgést hozva az edzés iránt elkötelezett vendégek mindennapjaiba.

BOMBAFORMA A NYÁRRA? SOSINCS KÉSŐ ELKEZDENI

Neu Lászlót ottjártunkkor arról is faggattuk, mennyire vagyunk elkésve, ha még csak most látnánk neki a nyári alakformálásnak. A szakmai vezető megnyugtató választ adott, hiszen sohasem késő elkezdeni az edzést. Mint mondta, tapasztalataik szerint hat hét után látható először látványos változás magunkon, így, ha valaki még most, május közepén belevág a nagy átalakulásba, június közepére – persze kellő kitartással és elszántsággal – mindenképp bombaformába lendülhet. Hasznos tanácsokat is kaptunk az edzés elkezdéséhez: ha még csak most vágnánk bele a folyamatba, ne akarjunk gyorsan egyszerre mindent, fontos a fokozatosság. Nem kell a nulláról heti hat edzést beiktatnunk a naptárunkba, elég hetente kétszer – háromszor eljönnünk az edzőterembe, de a kívánt eredményért ezt lehetőleg tartsuk egész évben.  

SZEPTEMBERBEN ÓRIÁSI MEGLEPETÉSSEL KÉSZÜL AZ EDZŐTEREM

Nemcsak a jó kinézet és egészségünk érdekében éri meg ez, hanem azért is, mert a Global Fitness nagy durranásra készül az őszre. Neu László sejtelmesen elárulta, szeptember elsejére nagyon nagy meglepetéssel örvendeztetik meg vendégeiket. „Bővül a termünk, ezenfelül a csoportos órák szerelmesei készüljenek, mert Szegeden egyedülálló dolgot szeretnénk kivitelezni, ami nagyon-nagyon fog tetszeni mindenkinek, biztos vagyok benne!” – ígérte a szakmai vezető. Az, hogy pontosan miről van szó, egyelőre még titok, így érdemes Facebook-on és Instagramon nyomon követni az edzőtermet, így elsőként tudhatod meg, ha lehull a lepel a nagy meglepetésről.

Addig is, hozd magad bombaformába a Global Fitness edzőteremben a nyárra, amit itt találhatsz:

Global Fitness

www.szegedfitness.hu

Szeged, Makkosházi krt. 1

0620 262-8141

Operatőr: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb